Milyen a Padányi?
Jövőre a Padányi Bíró Márton Gimnáziumba fogok járni,már voltam ott kb. 5-ször.. Akik oda járnak: Mi a véleményük? Átlagos? Jó? Rossz?
És mivel katolikus gimi.. Kapni fogok érte,ha rockzenekaros pólókat hordok?
14/L
Nem éppen arra gondoltam :)
Metallica,Iron Maiden,Guns n Roses?? :D
Köszi a választ
Hűha :DD
Ez durva,azért mert rapper már elítélik..
Azért megpróbálom,mert nem szeretném "lecserélni" a ruhatáramat..
Köszi a választ.
Egy olyan iskola ahonnan senkit nem rúgnak ki és senki nem ismétel osztályt. Ha fegyelmi vagy tanulási problémák (pl. osztályismétlés) vannak veled egyszerűen közlik a szülővel, hogy vigye máshova a gyerekét.
Az öltözködésről: már azért is szólnak, ha 35 fokban ujjatlan (nem kivágott vagy spagetti pántos) felső van rajtad.
19:15 Ez komoly? Oké biztosan komoly.. Most eléggé ideges lettem...:/
19:19 Egyáltalán nem vagyok vallásos,és nem is foglalkoztat különösebben a téma,templomba sem járok 10 éves korom óta kb. 4-5x voltam.. B@ssz*s... köszi a válaszokat,most eléggé kiakadtam :S
19:54 Nem úgy értettem egyébként,tényleg köszi a választ,most már sokkal tisztábban látom a dolgokat..:)
Szüleim éppen most kérdezik,megyek e gólyatáborba..mennék,hogy megismerjem az új osztálytársakat,de most valahogy ahhoz sincs kedvem.. Gondolkodom,mi lenne a legjobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!