Mit tegyek? Szinte terrorizál.
Figyelt kérdés
Új suliba kerültem. Van egy cigánylánya(nem szegények), akivel jóba lettem, majd összejött egy fiuval, akit nem is ismert, viszont én igen. A pasijanak a baratja kitalalta, h engem megujjazott(szűz vagyok) es ezt mindenkinek elhiresztelte a fiu. Aztan a cigányláany is az egész suliban. Es akárhányszor elmegy mellettem a barátnőivel, mindig hangosan mondja h büdösri**nc, k***a. Ha elmegyek mellettük,az egesz suli előtt kiabálja, h ri**nc stb...volt mikor a sétálóutcán ment mögöttem a pasijával es folyamatosan nem halkan mondogatta egyfolytaban h ri**nc, k***a stb. Meg mondogatja a suliban h egész varos engem ujjazgat, meghogy nagy ba***gatos vagyok. Írt facebookon is haverjaimnak h őkis ba**nak-e velem, meg h mindenki ujjazgat...mit tegyek?nem merek elmenni már mellette, mert mindig megaláz. De ha egyedül van, ram se nez, hozzam se szol. Verekedni meg nem akarok vele, mivel eleég nagydarab es vagy 2fejjel nagyobb nalam. Kérlek adjatok vmi jo tanacsot!2014. jún. 5. 20:18
11/11 A kérdező kommentje:
Az a bah, ha ő leáll vkivel veszekedni, már verekszik is
2014. jún. 8. 16:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!