Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Névtelen zaklató ellen mit...

Névtelen zaklató ellen mit tehetek? Hogy tudnám kideríteni, hogy ki küldi ezeket a leveleket?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Március óta kapok névtelen leveleket. A sulis szekrényünkbe (többen használunk egyet) csúsztatja be őket valaki, volt, hogy rá volt ragasztvaa szekrényajtóra. Valószínűleg fiú írja őket, mert olyanok szoktak benne lenni, hogy szép vagyok, és meg akar ismerni, illetve szidja azokat a fiúkat, akikkel jóban vagyok, baromságokat ír róluk. De a legjobb barátnőmről is írt már, hogy kibeszél a hátam mögött. Fenyegetni nem szokott! Eleinte csak nevettünk rajta, de most már van 22 levelem, és ez már nem poén. Jó lenne kideríteni, ki az, még a nyáriszünet előtt. Próbáltuk a barátnőmmel kilesni, különböző időpontokban, de semmi. Már arra is gondoltam, hogy a barátnőm az, és azért keverte bele magát a levelekbe, hogy ne gyanusítsam... Ha feljelentést teszek a névtelen alak ellen, tudnak tenni valamit. Esetleg vennének ujjlenyomatot? Ha én figyelnék, hogy ne érjek a levélhez. Vagy ennyi talán elég lenne ahhoz, hogy beijedjen? De én ezt sem akarom, nem szeretném, ha csak úgy eltűnne. 22 levél után kíváncsi vagyok, ki az. 19/L

2014. jún. 3. 19:36
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Igen. :D Egy nagyon félénk srác volt az. Rámírt facen ez a fiú, hogy tetszem neki, stb. Nem válaszoltam neki. Aztán leírta, hogy ő írta a leveleket, de ne mondjam el senkinek, mert tudja, hogy furán néznének rá. Hát jófej voltam, nem is mártottam be, de sajnos nem tetszett a srác, és így le is zártuk az egészet. :) Nem volt olyan nagy durranás, mint amire az elején számítottam.
2017. márc. 6. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!