Mit lehet tenni olyan emberek ellen, akik ok nélkül utálnak?
Ki kell röhögni.
Vagy irigy, vagy egyéb negatív érzését, haragját tölti ki rajtad.
Valami nincs rendben az ilyen emberekkel, akik ok nélkül utálnak. Vagy tényleg elkövettél valamit, ami miatt nem szeretnek. Gondolkozz el, biztosan ok nélkül?
Egyébként ha tényleg ok nélkül utálnak, akkor valami nagyon tönkremehetett az életükben. Pl. Házasságuk, karrierjük, a szülőkkel való kapcsolat. Saját flusztráltságukat vetitik ki ezzel. Saját maguknak bizonygatják, hogy de te ilyen, meg olyan vagy. Kicsi az önértékelésük.
Egy ember, aki tisztában van a saját értékeivel, nem fogja mással ezt tenni, mert tudja, hogy ő úgyis jobb annál a valakinél valamiben. Vagy egyszerüen feleslegesnek érzi azt.
Át tudom érezni a helyzeted, nagyon nem értem az olyan embereket, akiknek arra van energiájuk (vagy arra pazarolják), hogy utálkozzanak, itélkezzenek mások felett. Gondolkozz el, talán jobb vagy tőlük valamiben, talán különc vagy, akit nehezebb elfogadni...
Ok nélkül szerintem sincs semmi. Nem ellenük kell tenni, hanem magadért. Ha elég vagány vagy, kérdezd meg miért utálnak? Szemtől-szemben az ilyet szinte senki nem vállalja fel. Ez viszont neked lehet elégtétel, hogy kár foglalkozni velük. Ha pedig választ kapsz tőlük, akkor gondolkozz el, beszéldjetek róla és próbálj változtatni, ha az a kapcsolatotok javára válik.
Egyébként te senkit nem utálsz látszólag ok nélkül? Kezeld az ilyen embereket önmagad tükreként, mert nem véletlenül akadtatok egymás útjába. Keresd a bennetek található közöset és azt is, ami különbözik, mert arra akarják felhívni a figyelmedet ami ugyanúgy megvan benned is,mint bennük vagy éppenséggel hiányzik belőled valami, ami viszont bennük megvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!