Most már nem nagyon aktuális, de kíváncsi vagyok kinek mi a véleménye vagy megcsinálta e, hogy amikor valaki beteg szándékosan átmegy hozzá hogy elkapja náthát influenzát, hogy hiányozzon?
Minek? Felesleges. Azt mondod lázad volt, melegre hideget iszol vizsgálat előtt, nem alszol az éjjel, vagy nagyon korán kelsz, és megis van az igazolásod.
2014. jún. 1. 20:24
2/8 anonim válasza:
Baromság. Elmentem a háziorvoshoz, megvizsgált, megbeszéltük meddig van szükségem a pihenésre. Ennyi. Nem buli betegen fetrengeni és egy vagyont költeni gyógyszerekre.
2014. jún. 1. 20:24
3/8 anonim válasza:
Nem..
Elmegyek, és elmondom, hogy iszonyatosan görcsöl a hasam/hasmenésem van/fáj a fejem és gyengének érzem magam. Ezeket nem lehet leellenőrizni. Oké, nem kell rendszert csinálni belőle, de 1x-2x senkinek nem lesz gyanús.
2014. jún. 1. 20:32
4/8 anonim válasza:
"Elmegyek, és elmondom, hogy iszonyatosan görcsöl a hasam/hasmenésem van/fáj a fejem és gyengének érzem magam."
Erre pedig a háziorvos, közli, hogy térd-kőnyék helyzetben helyezkedj el a vizsgálóasztalon, mert rectális-digitális vizsgálat jön. Magyarul fel fog nyúlni a seggedbe...
2014. jún. 1. 20:44
5/8 anonim válasza:
Utolsó. :D
VAGY görcsöl a hasam (lány vagyok, ergo menstruálok), VAGY hasmenésem van (biztos rosszat ettem, vagy benyaltam valamit) VAGY fáj a fejem (migrén, frontérzékenység, stb.)
Hát ha ezekért az orvos felnyúlna a s*ggembe, igen csak elcsodálkoznék :D
2014. jún. 1. 20:55
6/8 anonim válasza:
Egyszer volt 164 a vérnyomáson 12 évesen.Azóta bármikor elhiszi hogy fáj a fejem vagy vérzett az orrom.Ezzel elmentem 2 napot kaptam.
2015. jan. 7. 02:02
7/8 anonim válasza:
Ez lassabb folyamat, és nem is biztos, hogy elkapja a betegséget a másik személytől.
2015. aug. 31. 09:10
8/8 anonim válasza:
Kipróbálhatod. Aztán kiderül, hogy nem a náthát kaptad el, hanem a maláriát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!