Szerintetek hogy legyen?
Figyelt kérdés
Új iskolába megyek jövőre (gimibe, 9.-es leszek). Az osztálytársaim egy részével megismerkedtem, rögtön levágtam, hogy ők a kemény mag, a menők. Jól elvoltunk, dumáltunk, röhögtünk, de valahogy úgy érzem, hogy nem viszonyulnak úgy hozzám, mint egymáshoz. Tehát mintha én nem lennék olyan fontos, vagy ilyesmi. Pár napja pedig megismerkedtem egy lánnyal, akivel azonos az érdeklődési körünk, meg jó fej, de ő meg vagy a lúzer vagy a láthatatlan kategória. Az a "hogy is hívják? Na az" akit senki nem vesz észre. Nem tudom, mit csináljak, mert szeretnék végre én is népszerű lenni és nem lúzer, nem szeretném, ha elballagok, a többiek megálljanak a tabló előtt és azt mondják "igen, ezeket ismerem, de ez meg ki? Életemben nem láttam még). Viszont lehet, hogy a láthatatlanokkal szorosabb lenne a kapcsolat, a menőkkel pedig csak rövid, felszínes barátság. Kérlek segítsetek, nem tudom, mi legyen! Szeretnék nagyon a menők közé kerülni, de teljesen bizonytalan vagyok!2014. máj. 20. 15:48
1/2 anonim válasza:
A "láthatatlan" szerintem jobb választás lenne.
Oké, hogy szeretnél a menők közé kerülni, de te mondtad, hogy nem úgy viszonyulnak hozzád... Nem éri meg. Az a csaj meg lehet, hogy tök jó barátnőd lenne. Attól még lóghatsz néha a menőkkel.
2/2 anonim válasza:
Ne legyél gyermeteg :)
Sokkal többre fogod értékelni idővel a láthatatlan barátaiddal való kapcsolatot, mint a tünékeny menőkkel való haverságokat.
Soha nem az számít, ki mit gondol rólad, vagy felismer-e a tablón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!