Hogy tudnám elérni hogy ne röhögjenek ki annyian és több barátom legyen?
Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és nagyon önbizalomhiányos vagyok. nincsenek a suliban igazi barátaim. az oszt. társaim olyan szépek, én meg elég ronda vagyok. témánk sincsen közös mivel ők one directiont hallgatnak, én meg metallicát. nagyon szeretem a számítógépes játékokat is ( kedvencem a walking dead játék és az outlast) nem akarom sajnáltatni magam, de nagyon sok szép lány kiröhögött már a szánalmasságom miatt, és a fiúk is sokszor kinevetnek. hogy lehetne több önbizalmam? előre is köszi!2014. jan. 16. 22:44
1/2 anonim válasza:
Miből gondolod,hogy ronda vagy szánalmas? Mert néhányan kinevetnek,ne foglalkozz ezzel.Néha számítógépezés helyett olvass irodalmat,vagy mást ami érdekel,ha művelt és tájékozott leszel lehetnek idősebb barátaid is,nem kell az osztálytársakra várni.
2/2 anonim válasza:
Szia :) én is 14 éves lány vagyok és pont ilyen, csak már megtanultam kezelni a helyzetet és barátokat is könnyen szerzek. Te sem vagy különc, egyedi vagy. Miért kéne mindenkinek klónnak kinézni. Miért lennél ronda? Mindenki a maga módján szép ahogy te is. És nem kell másra hasonlítani ahoz hogy szép legyél, minden lány szép és te is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!