Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy tudnám elérni hogy ne...

Hogy tudnám elérni hogy ne röhögjenek ki annyian és több barátom legyen?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok és nagyon önbizalomhiányos vagyok. nincsenek a suliban igazi barátaim. az oszt. társaim olyan szépek, én meg elég ronda vagyok. témánk sincsen közös mivel ők one directiont hallgatnak, én meg metallicát. nagyon szeretem a számítógépes játékokat is ( kedvencem a walking dead játék és az outlast) nem akarom sajnáltatni magam, de nagyon sok szép lány kiröhögött már a szánalmasságom miatt, és a fiúk is sokszor kinevetnek. hogy lehetne több önbizalmam? előre is köszi!
2014. jan. 16. 22:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Miből gondolod,hogy ronda vagy szánalmas? Mert néhányan kinevetnek,ne foglalkozz ezzel.Néha számítógépezés helyett olvass irodalmat,vagy mást ami érdekel,ha művelt és tájékozott leszel lehetnek idősebb barátaid is,nem kell az osztálytársakra várni.
2014. jan. 16. 22:58
 2/2 anonim válasza:
Szia :) én is 14 éves lány vagyok és pont ilyen, csak már megtanultam kezelni a helyzetet és barátokat is könnyen szerzek. Te sem vagy különc, egyedi vagy. Miért kéne mindenkinek klónnak kinézni. Miért lennél ronda? Mindenki a maga módján szép ahogy te is. És nem kell másra hasonlítani ahoz hogy szép legyél, minden lány szép és te is. :)
2014. jan. 23. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!