Hogyan legyen olyan minden mint még év elején?
Figyelt kérdés
Nagyon elrontottam egy dolgot :/ teljesen szerelmes lettem... És tanultam ugyan a dologból és többet nem leszek ilyen de most segítségre illetve tanácsokra szorulok. Nos az van hogy kilencedikes vagyok. Ugye új környezet és emberek.. És év elején nagyon jóban voltam mindenkivel, de beleestem egy lányba 1 hét után. És onnantól kezdve egy "papucs" voltam :/ az az kb minden tevékenységem a csaj körül forgott, és mindenkivel rosszba lettem akivel régen jóban voltam, azért, mert nem foglalkoztam senkivel csak a csajjal.. Utólag megtudtam, hogy az hogy ennyire kiszolgáltam a csajt (ani egyébként a probléma forrása) sok emberben ellenszenvet váltott ki. Most nincs barátnőm, és kb teljesen egyedül vagyok az osztályban.. Utalni senki se utal, csak megszoktak szerintem úgy, hogy sose csinálok semmit, mert úgyis barátnőmmel vagyok.. Most mit tegyek??2014. máj. 18. 20:58
1/1 anonim válasza:
Kilencedikben összejöttem egy frissen megismert fiú osztálytársammal... Miután ténylegesen elkezdtem megismerni, rájöttem, hogy nagyon nem illünk össze, ezért szakítottam vele. Elkezdte terjeszteni rólam, hogy leszbikus vagyok (persze, nem akarok járni vele, akkor tuti csak ez lehet a dolgok mögött :D, egyébként tényleg csípem a lányokat is, de a fiúkat is, szóval ez nálam inkább nyitottság, nem különböztetek meg valakit hátrányosan a neme alapján, amiről nem tehet, de ez most mindegy...) Na és kb az egész osztály ellenem fordult (már várták az alkalmat, amúgy is irigyek rám szerintem, mert a legtöbb dologban jó vagyok, aminek nekifutok) azóta 11.-es lettem, már lecsitult ez a dolog, van pár nagyon jófej osztálytársam, a többiek is elfogadnak, csak ritkán szólnak már be, akkor is inkább viccesen. Már sosem leszek olyan tipikus mindenkivel haverkodós osztálytárs, mint 9.-ben voltam, mert meg kellett tanulnom sokakat fenntartással kezelni, de ezért inkább hálás vagyok. Ne aggódj! Keresd azok társaságát, akiken látod, hogy intelligensebbek, nem mennek a csorda után! Vállald fel önmagad! Én is ezt teszem, és most elég jól érzem magam a bőrömben, ahhoz képest, hogy 10.-ben közellenség voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!