Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Osztályfőnököm nagyon dühös...

Osztályfőnököm nagyon dühös rám, mert kicsit viccessé tettem az egyik óráját. Szerintetek nagyon aljas húzás volt?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

14/L vagyok és tegnap egy kicsit megtréfáltam az osztályfőnökömet aki "telefonmániás", mindig aki egy picit rosszul néz, szerinte a telefonját nyomkodja... Elég szigorú tanár, viszont ez az utolsó félévem (8. osztályos vagyok), ezért úgy döntöttem megtréfálom egy kicsit, de kellemetlenebbre sikerült, mint gondoltam!

(Szerencsére nem tudja rámbizonyítani, hogy szándékosan csináltam! :P ... ezért nem szeretném publikálni a várost sem, csak annyit írnék, hogy Jász-Nagykun-Szolnok megye)

Tegnap osztályfőnöki óra volt a legelső, így bevittem magammal az egyik régi telefonomat (Samsung Corby), amit szinte egyáltalán nem használok, így nem bántam , hogy aznapra elveszi! Legalább minden második-harmadik héten van valaki akinek a telefonját elveszi...

Tudni róla, hogy ezeket mindig magánál tartja a táskájában és a nap végén lehet csak visszakérni tőle.

Itt jött az ötletem, hogy egy icipicit megtréfálom; szándékosan úgy tettem, mintha a telefonomat nyomkodnám amit aztán ki is szúrt és "Azonnal tedd ki a telefonod az asztalomra!!!"... Csakhogy előtte feltekertem a hangerőt maximumra és csengőhangnak beraktam egy kedves kis kínai (vonyítós-nyivákolós) dalt, ezt: https://www.youtube.com/watch?v=0WtsHjDR0AE

Amint elkezdődött a második órája a 7.B-esekkel akik éppen töri dogát írtak (a barátom oda jár), 10 perccel a törióra kezdete után megcsörgettük a telefont rejtett számon ami max hangerőn elkezdte hogy csingcsingcsinguúááá hoijóóójj nyínyányínyínyí nyooonyinyonyííí xDDD... A barátom szerint az egyik haverja lefordult a székről a nevetéstől :DDD A tanárnő nem tudta kikapcsolni, mivel elég régimódi és nem ért az okostelefonokhoz, 3 percen keresztül ment a dallam :DDD

Be akarja hívni a szüleimet, de szerintem totál megérte!!! Meg nem is foghatja rám, mert nem tehetek én arról, hogy magánál hordja a telefont, meg azt se mondta, hogy kapcsoljam ki amikor odaadtam, csak hogy rakjam az asztalára!

Picit hosszúra sikeredett bocsi, de őszintén; szerintetek nagyon aljas volt tőlem? :S

2014. ápr. 30. 04:53
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
15%
Azt, hogy te mennyire fogod majd elviselni, felnőtt korodban kiderül. De a hangsúly, akkor is azon van, hogy felnőttel, akkor sem viccelődök, főleg nem munka közben. Tisztelet, ha mond ez neked valamit.
2014. máj. 11. 20:04
 22/36 anonim ***** válasza:

Nálunk mindig év végén adták vissza a telefont.

Am mos ez nem ártott senkinek.

2014. máj. 11. 20:06
 23/36 anonim ***** válasza:
Én is lefordultam volna a székről xDDDDDDDD
2014. máj. 11. 20:27
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Am nézd mit találtam:

[link]

2014. máj. 11. 20:32
 25/36 anonim ***** válasza:
100%

22-es, na én azt bíztos nem tűrtem volna szó nélkül!! :D

Egyszer már engem is fenyegettek vele, de kimagyaráztam, hogy mért ne vegyék el.

2014. máj. 11. 22:30
 26/36 asd123asd111 válasza:
100%
Egyáltalán nem volt aljas, de ha április elsején csináltad volna, nagyobbat ütött volna. Én egy vezetékes telefont vittem be a sajátom helyett aminek rossz volt a lerakó gombja, és 10 percen át csörgött.
2014. máj. 12. 13:53
 27/36 anonim ***** válasza:
11%

Szánalmas vagy, nem tudom, mit képzelsz magadról, hogy majd ettől változik valami? Mi volt ezzel a célod?

Ha nem lennél agyatlan, mindenfajta emberi munkára alkalmatlan, akkor ilyet nem csináltál volna.

A tanárnak az a dolga, hogy tanítson, itt te vagy az alárendelt, és nem mellérendelt - és joga van a zavaró tevékenységet felfüggesztetni, a telefon elvevése más dolog, de nem fogok ötleteket adni neked, mert nem érdemled.

Egyébként nyolcadikos létedre hogy van az, hogy te 04:53 perckor irogatsz az interneten?

Menj inkább aludni, ja és mivel beírtad elég birka módon, hogy melyik megye, elég valószínű, hogy ki fog derülni, ha a tanárod is olvassa az oldalt.

2014. máj. 14. 04:26
 28/36 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a válaszokat, mentek a zöld kezecskék! :)

Az utolsónak meg üzenem, hogy kicsit vissza kéne venni... azt szerintem hadd döntsem el én, hogy mikor írogatok, kitűnő tanuló vagyok és azzal is tisztában vagyok, hogy a tanárnak nincs joga az óra vége után magánál tartani sem a telefont, sem pedig semmi mást - az óra végéig van neki! - ! Az meg egy másik történet, hogy sokszor úgy veszi el, hogy "Ő úgy gondolja", hogy az illető nyomkodta a telefont! Vele meg aztán nem lehet ellenkezni! Így teljes mértékben jogosnak érzem amit tettem.

Azóta sem veszi el senkinek a telefonját, engem különösen utál, de a szüleimet végül is mégsem hívatta be, szerintem Ő is érzi, hogy ez nem volt teljesen jogszerű részéről!

Érzem, hogy év végén még elballagok mellette ennek a számnak az elejét játszva jó hangosan a telefonomon: https://www.youtube.com/watch?v=N6ihCQZK-r0

Biztos ami biztos, maradjak meg emlékeiben! :)

2014. máj. 14. 05:32
 29/36 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem mondtad, hogy sokszor jogtalanul és megalapozatlanu, mintegy meggyanúsítva Benneteket, veszi el a telefont. Természetesen így már másabb azért.

Nem mondom most sem, hogy helyeslem, de valahol így már érthető.

Az pedig, hogy nem küldtél el sehová azt erélyesebb stílusom ellenére, szintén pozitív. :-)

2014. máj. 14. 05:39
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

*megalapozatlanul

És a ballagási elvonulás a zenével viszont szerintem is belefér, vicces lesz! :-)

2014. máj. 14. 05:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!