Miért hasít rajtam a tanár? (lent)
Figyelt kérdés
volt, hogy 3 napot nem voltam suliba, meg volt hogy 1-1 napot, de minderre orvosi igazolásom van, tehát egészség miatt.
Nem pótoltam be a tantárgyát (2 tantárgya van), és hasít rajtam, hogy miért nem pótoltam be, meg ez nincs meg meg az nincs.meg nekem bántó mondatokat mondott, ami nagyon rosszul esett!
Az, hogy nincs bepótolva, a magyarázat a következő:elegem van abból, hogy mindenkinek könyörögni kell a leckéért, nehezen kapom el.volt már rá példa, hogy nehezen kaptam el, de ebbe inkább ne menjünk bele.
Aki meg "szivesen odaadná", ahoz meg félénk vagyok odamenni és elkérni.mit tudnék tenni?
Ami még bánt az az, hogy én rajtam hasít, de másnak nem szól semmit se, ha nincs bepótolva! :(
18/l
2014. ápr. 15. 11:04
11/12 A kérdező kommentje:
utolsó, hát érdekes egy történet, tényleg! :) le a kalappal!
2014. ápr. 16. 23:19
12/12 anonim válasza:
de még hasít... édes jó istenem,hova tartunk xDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!