Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csufolnak! 14/F. Mit tegyek?

Csufolnak! 14/F. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mar kb. 2 eve azzal nyaggadtnak, hogy meleg vagyok. Pedig nem igaz. Heteroszexualis vagyok. Lanyos arcom van, bevallom. 14 eves vagyok, de meg nem kezdtem el igy szorosodni...a hangom mar eleg mely. Nem tudom miert csinaljak ezt.. Pedig nagyon sok emberrel joban vagyok, lehet mondani, hogy nepszeru vagyok. Hat ha most a facebookot nezzuk, tobb 100 lajk van a kepeimen...ezt csak azert emlitettem meg,hogy most a mai vilagba tudjatok,hogy kb. Hol vagyok a "nepszerusegi szinten". Nagyon sok jo csaj akar velem joban lenni, es jarni is..tetszik most egy lany, de ragadjunk le itt. Par honapja az osztalytarsaim abba hagytak, de most egy masik osztaly terjeszti ezt...es mindig az orrom ala is dorgolik. Par probaltam, hogy nem baratkozok fiukkal...akkor is csufoltak,hogy a kis b*zi. Mar probaltam,hogy akkor a haverjaimmal megyek sok helyre,akkor ezert vagyok buza.. Nagyon nehez igy....tudom,hog ez minimalis problema, es mindenkit csufolnal, de meg is mit tegyek? Mar probaltam,hogy leoltottam oket..probaltam megverni oket...probaltam rohogni az egeszen,probaltam azt csinalni, mint ha nem is hallanam...de sajnos hallom. Nem ilyen swag, pawa stilusu vagyok. Es halljatok pont az ilyen nyomorek pawag*cik terjesztik az ilyeneket..akik soha nem kapnanak meg egy csajt se...feltekenyek vajon? Segitsetek! U.i.: bocsi,hogy nincsenek ekezetek, de az iPhone-omon toroltem a magyar billentyuzetet veletlen xd. Es bocsi,ha van fogalmazas, helyesirasi hiba. Koszonom ha segitetek.

2014. ápr. 10. 18:08
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük és abbahagyják,nekem is hasonló volt suliban. Nekem is nagyon rosszul eset,de rájuk kell hagyni és majd megunják.
2014. máj. 28. 20:25
 22/25 anonim válasza:
Régen írtad a kérdésed, de én csak most olvasom. A másik variáció nem lehet, hogy pont ő/ők a b*zik és csak rád akarják terelni a gyanút?! Legjobb védekezés a támadás... :) A másik, meg ha azért gondolják, mert lányok közelében vagy, akkor mond csak meg nekik, hogy a lányokkal jóban kell lenni és náluk van az összes p*na. :D A másik, hogy volt egy ilyen ismerősöm, mindenki b*zinak hitte mert állandóan lányokkal volt, csak aztán azért csinálta mert az összeset megd*gta, meghallgatta a "mindennapi gondjaikat", aztán úgy, hogy a még a barátnők sem tudták egymás között, hogy mind a kettőjük megvolt nekik :) Úgy hogy lehet nem is rossz a taktikád! :) szép napot!
2015. ápr. 7. 08:14
 23/25 A kérdező kommentje:
Fuh, szia! Már elég régen írtam a kérdést!:D Azóta minden rendbe jött, akik csúfoltak azóta a legjobb haverjaim lettek, egyszer csak abba hagyták ezt az egészet, és jóban lettünk.
2015. ápr. 25. 11:15
 24/25 anonim válasza:

Az ilyeneket le kell szarni. Ha nem szólsz vissza, megunják, és mást csesztetnek. Sok lány a lányos arcú fiúkat szeretik, köztük én is. (14/L)

Írtad, hogy sok lány akar veled jóban lenni. Örülj ennek, nézd optimistán a dolgokat :).

Szép estét! :)

2015. dec. 1. 20:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Micsoda bunkó paraszt osztálytársaid vannak pont mint nekem is illetve évfolyamtársaim meg más osztályokból is ellenem uszítottak egy csomó kötekedő nagypofájú tahó gyökér alakot sose éretetem hogy miért piszkálnak.Remélem nem vágattad le a hajad vagy ha igen növeszd vissza pont hogy a lányos arcú fiúknak kötelező a félhosszú hosszú haj mert jobban kiemeli az arcot nekem is elég lányos arcom van nekem is mindig ilyen bunkók beszólógattak állati sokat piszkáltak mikor rövid hajam volt frufrum abba kötöttek bele mikor le volt vágva a frufru és rövid hajam volt abba kötöttek bele 2007 tavaszán megnövesztettem a hajam félhosszú hosszúra a hajam akkor azért piszkáltak rohadtul idegesített de nem vágattam le rövidre a hajam pedig a hajam ápolom amúgy azért van félhosszú hosszú hajam mert metalhead vagyok és biztos hogy még egy darabig nem vágom le a hajam én azt mondom aki sérteget bunkóskodik veled moss be neki egy olyan lánnyal aki meg nem fogadja el a hajad azt szard le nagy ívben úgyis lesz egy lány vagy akár több is akinek tetszeni fogsz elfogad. Nem lehet hogy közöttük van ilyen bAzi ezek között a tuskók között.
2017. nov. 28. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!