Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Csufolnak! 14/F. Mit tegyek?

Csufolnak! 14/F. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mar kb. 2 eve azzal nyaggadtnak, hogy meleg vagyok. Pedig nem igaz. Heteroszexualis vagyok. Lanyos arcom van, bevallom. 14 eves vagyok, de meg nem kezdtem el igy szorosodni...a hangom mar eleg mely. Nem tudom miert csinaljak ezt.. Pedig nagyon sok emberrel joban vagyok, lehet mondani, hogy nepszeru vagyok. Hat ha most a facebookot nezzuk, tobb 100 lajk van a kepeimen...ezt csak azert emlitettem meg,hogy most a mai vilagba tudjatok,hogy kb. Hol vagyok a "nepszerusegi szinten". Nagyon sok jo csaj akar velem joban lenni, es jarni is..tetszik most egy lany, de ragadjunk le itt. Par honapja az osztalytarsaim abba hagytak, de most egy masik osztaly terjeszti ezt...es mindig az orrom ala is dorgolik. Par probaltam, hogy nem baratkozok fiukkal...akkor is csufoltak,hogy a kis b*zi. Mar probaltam,hogy akkor a haverjaimmal megyek sok helyre,akkor ezert vagyok buza.. Nagyon nehez igy....tudom,hog ez minimalis problema, es mindenkit csufolnal, de meg is mit tegyek? Mar probaltam,hogy leoltottam oket..probaltam megverni oket...probaltam rohogni az egeszen,probaltam azt csinalni, mint ha nem is hallanam...de sajnos hallom. Nem ilyen swag, pawa stilusu vagyok. Es halljatok pont az ilyen nyomorek pawag*cik terjesztik az ilyeneket..akik soha nem kapnanak meg egy csajt se...feltekenyek vajon? Segitsetek! U.i.: bocsi,hogy nincsenek ekezetek, de az iPhone-omon toroltem a magyar billentyuzetet veletlen xd. Es bocsi,ha van fogalmazas, helyesirasi hiba. Koszonom ha segitetek.

2014. ápr. 10. 18:08
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
94%
Én lány vagyok nem tudom hogy pontosan hogy van ez a "haverosdi" a fiúknál, de azt tudom hogy szoktak ezzel szivatni embereket. Az én sulimba is ezt csinálják.Szerintem röhögj rajta, és belül ne törődj vele. Én általában ezt csinálom.Az én problémám az hogy a szüleim magasak és már most 173 centi vagyok (14) a suliban tavaly elkezdtek Yeti-nek hívni , mert magas vagyok.Csak ezért. Elöször kiakadtam ,aztán nem figyeltem rájuk, aztán röhögtem rajta és már nem is zavar, hanem tetszik ez a becenév. Oké ez a 2 nem ugyanaz ,de kicsit hasonlít. Egy biztos: aki Ezt nem viccből mondja hanem halál komolyan az nem a barátod, talán még a haverod se. ( de mondom ez egy lány véleménye)
2014. ápr. 10. 21:36
 12/25 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van, es koszonom a valaszokat. Kedves utolso valaszolo szerintem ok nem "brahibol" mondjak, nem ugy tunik...de nem erdekel mar..terjesszenek azt amit akarnak, en mar lesz*rom. Es lehet,hogy ez most nyalasan fog hangzani,de ezt is lesz*rom:D,de Ti valaszolok segitetettetek, es tenyleg koszonom! Sz*rok mindenkire, belerohogok a pofajukba es ennyi. De amugy vicces,hogy ezek az emberek nem mernek a szembe se nezni. Hatam mogott konnyu parasztok. Na de mindegy, vegul meg felidegesitem magam rajtuk, nem ernek meg ennyit:D koszonom mindenkinek aki segitett
2014. ápr. 10. 22:12
 13/25 anonim ***** válasza:
84%

Felnőtteknél működik ez a módszer. Gyerekeknél nem tudom, de szerintem ott is. Össze kell őket zavarni úgy, hogy végül neki legyen kellemetlen a szituáció.

Amikor azt mondják, hogy "kis buza" vagy hasonlót.

Kérdezz vissza. MINDIG CSAK KÉRDEZZ!! Ne hergeld fel magad, hanem higgadtan kérdezz.

- Miért gondolod ezt? (erre nem számít) itt már lehet, hogy zavarba jön, de lehet, hogy mond valami értelmetlen választ, mondjuk, hogy nem vagy szőrös vagy, hogy csajokkal barátkozol. Lényegtelen mit válaszol.

- És ez miatt buza vagyok?

- Igen

- Miért, ezt hogy érted, kifejtenéd? (na itt már totál elveszti a fonalat szerintem) a lényeg, hogy addig kérdezz amíg bele nem zavarodik a saját mondókájába. Ha mindig így teszel, akkor egy idő után megúnják, hogy ők kerülnek rossz helyzetbe, mert nem tudják értelmesen megmagyarázni. Persze nem is lehet.

Mondjuk erre is mond valami hülyeséget pl, hogy csajokkal barátkozol.

Visszakérdés:

- Tehát aki csajokkal barátkozik az buza?

- Igen

- Miért ...?

Ezzel szépen szétzúzod a verbális "erődjét" és neki lesz kellemetlen a szituáció, hogy nem tudja a saját hülyeségét megmagyarázni.

2014. ápr. 11. 13:13
 14/25 anonim ***** válasza:
Az utolsó válaszoló taktikáját adom! :D
2014. ápr. 11. 16:06
 15/25 anonim ***** válasza:
13-as remek stratégiát vázolt föl!
2014. ápr. 11. 17:08
 16/25 anonim válasza:
XDDDD 100lájkom van facebook-on, gengszter vagy fiam, "de az iPhone-omon" nagyra tartod magad me apuci vett neked egy ájfont mert az menő?( ne értsétek félre, nincs semmi bajom az iPhonokkal.). Menj facebookozz gyorsan egyet ;)
2014. ápr. 12. 09:51
 17/25 A kérdező kommentje:
Nem ertem most ez, hogy kapcsolodik ide. Attol,hogy Iphoneom van. Pont az ilyen feltekeny csiraktol van problemam. Ne itt feltekenykedj.
2014. ápr. 14. 18:33
 18/25 anonim válasza:
Én aztán az vagyok, júj iphoneja van :O... :D Nem hiába csúfolnak..
2014. ápr. 19. 21:28
 19/25 A kérdező kommentje:
Jaj istenem, mekkora szanalmas vagy. Egy gerinctlen fasz. EN SOHA NEM SZOKTAM A TELEFONOMMAL MENOZNI. CSAK AZERT IRTAM ODA A KERDESBE, HOGY MEGELOZZEM AZT, HOGY MINDENKI A HELYESIRASRA FIGYELJEN. A TELEFONOMAT NEM IS SZOKTAM A SULIBA HORDANI, SOT AZ OSZTALYOM NAGY RESZE NEM IS TUDJA, HOGY ILYEN TELEFONOM VAN. NEM VAGYOK NAGYKEPU. NEM TUDOM MIERT KELL EZEN FENN AKADNI. HA VALAKINEK ILYEN TELEFONJA VAN AKKOR MAR NAGYKEPU ES EGOISTA? Szanalmas gondolkodas.
2014. máj. 28. 13:47
 20/25 anonim ***** válasza:
Amúgy, ha lányos az arcod az lehet azért van, mert alacsony a tesztoszteron szinted.
2014. máj. 28. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!