Csufolnak! 14/F. Mit tegyek?
Felnőtteknél működik ez a módszer. Gyerekeknél nem tudom, de szerintem ott is. Össze kell őket zavarni úgy, hogy végül neki legyen kellemetlen a szituáció.
Amikor azt mondják, hogy "kis buza" vagy hasonlót.
Kérdezz vissza. MINDIG CSAK KÉRDEZZ!! Ne hergeld fel magad, hanem higgadtan kérdezz.
- Miért gondolod ezt? (erre nem számít) itt már lehet, hogy zavarba jön, de lehet, hogy mond valami értelmetlen választ, mondjuk, hogy nem vagy szőrös vagy, hogy csajokkal barátkozol. Lényegtelen mit válaszol.
- És ez miatt buza vagyok?
- Igen
- Miért, ezt hogy érted, kifejtenéd? (na itt már totál elveszti a fonalat szerintem) a lényeg, hogy addig kérdezz amíg bele nem zavarodik a saját mondókájába. Ha mindig így teszel, akkor egy idő után megúnják, hogy ők kerülnek rossz helyzetbe, mert nem tudják értelmesen megmagyarázni. Persze nem is lehet.
Mondjuk erre is mond valami hülyeséget pl, hogy csajokkal barátkozol.
Visszakérdés:
- Tehát aki csajokkal barátkozik az buza?
- Igen
- Miért ...?
Ezzel szépen szétzúzod a verbális "erődjét" és neki lesz kellemetlen a szituáció, hogy nem tudja a saját hülyeségét megmagyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!