Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen ajándékoz vegyünk az...

Milyen ajándékoz vegyünk az ofőnknek?

Figyelt kérdés
Hello! 13 vagyok, hatodikos és Franciaországban élek. Az ofőnk nagyon kedves és jó fej de jövőre kiküldik Korzikára anélkül hogy ő akarná ezt. Mi nagyon szeretjük és mivel a jövő héten lessz a szülinapja szeretnénk pár osztálytársammal neki ajándékot venni. Tudtok ötletet adni? Mivel többen leszünk, ezért lehet valami drágább dolog is. Amúgy az ofőm magas, rövid barna hajú, szemüveges és francia tanár. Előre is köszi

2014. ápr. 4. 12:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Mivel a franciát tanítja, mindenképpen könyvre gondolnék.

A 2014-es Larousse vagy Petit-Robert nem lenne rossz, vagy a tavalyi Goncourt- esetleg Femina díjas könyv is jó ajándék.

Egy szép Yann Arthus Bertrand könyv is tetszhet neki.

Esetleg valami biográfia, annyi jelenik itt meg mostanában, mint égen a csillag, főleg a Robert Laffont kiadónál.

Mit gondolsz valami ilyesmiről?

2014. ápr. 5. 08:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Gondoltam könyvre de még fogalmam sincs. Szerintem Larousse-t bíztos nem veszek neki. Egyszerüen nincs semmilyen ötletem. De azért köszi a válasz
2014. ápr. 6. 09:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Cocteau életrajz? Nemrég jelent meg egy új, nagyon tetszett!

[link]

2014. ápr. 6. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!