Mi a baj velem?

Figyelt kérdés
Az iskolaban mindig piszkalnak h emo vagyok es ilyenek. Vannak barataim de igazi csk 1-2. De ugy erzem h ok sem non ertelek megy. A fiu osztaly tarsaim azzal cikiznek h vagdosom magam. A lanyok meg "tokeletesek" es az osztalyben en meg a ket baratnom vagyunk a kikozositettek.pl.: nem engedik h sportoljunk veluk es ilyesmik. A zenei izlesem is mas en pl.: Tokio Hotelt Panic at the Discot Avenged Sevenfoldot paramoret Maximum the Hormonet Black Veil Bridest hallgato es az a baj h en nem bruno marst es tarsait hallgatom.. egy szoval senki sem ert meg...

2014. ápr. 3. 19:04
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem csak a helyesírásoddal lehet probléma mert ha így is beszélsz ahogy írsz akkor nem csodálkozok hogy kiközösítenek mert nem értik amit mondani akarsz
2014. ápr. 3. 19:09
 2/10 A kérdező kommentje:
12 eves lany vagyok. Szetem az animeket es altalaban fekete a ruham es a szemembe jog a hajam.
2014. ápr. 3. 19:09
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

A fekete ruhával nincs semmi gond

A helyesírásod semmit nem változott

A hajadat meg szerintem fésüld meg

Lehet hogy ez segíteni fog mert akkor látni fognak, és nem azt fogják hinni hogy 1 puli vagy

2014. ápr. 3. 19:13
 4/10 anonim ***** válasza:

De ugy

erzem h ok sem non ertelek megy.

En sem non ertelek megy.

2014. ápr. 3. 19:25
 5/10 anonim ***** válasza:
Gondolom angol billentyűzetről ír, ezért nincsenek ékezetes betűk :)Aki akarja érti :) Szerintem maradj ilyen amilyen vagy, olyanok társaságát keresd akik hasonlóak mint te. Velük jobban jársz és azt a zenéd hallgasd amit szeretsz. A fekete nekem is a kedvenc színem, csak nekem autóba :D
2014. ápr. 3. 19:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Am tenyleg angol billentyuzeten irok.:) koszonom a valaszokat.
2014. ápr. 3. 19:31
 7/10 emoka julcsi ***** válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj. Én is emo vagyok, de egy kicsit más mint a többi emo. Más zenéket hallgatok. De minden esetre ne vágdosd magad. Barátnőm majdnem bele halt.na ee minden esetre amig szemtől-szemben nem chesztetnek szerintem maradj azokkal akiket az igazi barátaidnak tartasz. De légy nyitott másra is. Nem tudom merjem e javasolni mert még én is cs most tapasztalom,de én mérlegre tettem az életem és rájöttem eddig nem azt mutattam ami voltam. Igy stílust váltottam. De mivel az oszt többi része még nem indilt el ezen az uton. mégegyedül elég sz*r de két osttársnőm már elindult velem ezen az uton s homlokegyenest más irányba. Ugy h most oszton belüli polgár háboru van. (Bocsi a töris kif ért töri tanár az ofő). But im keep going. Ui: isnered a paramore,decoded ot? :)
2014. ápr. 3. 19:35
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem a te hibád h nem értenek meg. egyszerüen hülyék, már bocsánat de tényleg. nekem is van ilyen osztálytársam, és tökre jó arc tud lenni. szerintem ha mindenáron jóba akarsz lenni velük, fogadtasd el magad olyannak amilyen vagy, ha nem megy fosd le őket. ennyi.
2014. ápr. 3. 19:38
 9/10 anonim válasza:
55%
Csak azért mert mások azt mondják ne változz meg. Az viszont szerintem baj hogy fel vettél egy stílust.
2014. ápr. 4. 17:09
 10/10 anonim válasza:
Legyünk őszinték, mindig is voltak és lesznek kiközösített emberek. Emellett átlagosan a 12 éves gyerekek nem is akarják megérteni egymást. Azt nem hiszem, hogy csak a te hibád, hogy nem szeretnek, és te már megtetted az első lépést, mivel keresed magadban a hibát. Idővel lesznek olyan osztálytársaid a 2 barátodon kívül, akik kicsit majd jobban megértenek, de ne várd, hogy majd mindenki elfogadjon téged.
2014. ápr. 4. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!