Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért volt velem ilyen?

Miért volt velem ilyen?

Figyelt kérdés

A csajokkal felelsz vagy merszeztünk, és meg kellett puszilnom az egyik srácot. Nem vagyok csúnya, sokan mondják hogy szép lány vagyok. Ezzel a sráccal nem nagyon szoktunk beszélgetni, de nem rossz a kapcsolatunk. Ő és a többi fiú labdáztak, sokat futkostak. De meg tudtuk ölelgetni őket. Szóval, a srác. Előttem néhány perccel egy osztálytársam is megpuszilta, és simán hagyta magát. Én is odamentem hozzá, kérdi hogy mi kellene. Mondom hogy puszit adnék. Nem kell, köszi- felelte pimaszul, és elszaladt. Nem szaladtam utána, mert nagyon szarul esett nekem ez a húzás. Miért csinálta ezt? Nem hajtottam rá sosem, nem vagyok nyomulós, nem vagyok szerelmes belé, van saját szerelmem. De bánt, hogy velem ilyen volt, hogy nem hagyta magát. Mi a véleményetek?

hülye kommentektől kiméljetek!

2014. febr. 20. 19:22
 1/4 A kérdező kommentje:

ja és 15 évesek vagyunk!

15/L

2014. febr. 20. 19:23
 2/4 anonim válasza:
egyszerűen csak nem vagy az esete, de ha ő sem tetszik neked, akkor ne rágódj rajta, és ne hagyd, hogy az önbizalmad kárára menjen.
2014. febr. 21. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:
15 évesen már nem szoktak ilyenek lenni... inkább 10 évesekre jellemző ez a viselkedés hehe
2014. febr. 22. 21:18
 4/4 A kérdező kommentje:
igazad lehet, de ő egy kicsit bolond (jó értelemben), sokat hülyül
2014. febr. 23. 06:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!