Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért nincsenek a suliban...

Miért nincsenek a suliban barátaim?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

lehet, hogy kicsit hosszú lesz amit írok, de örülnék neki, ha el olvasnátok.:)

Szóval már harmadik osztály óta járok abba a suliba ahová még most is. Sose voltak barátaim ott, otthon rengeteg nagyon jó barátom van, van kettő legeslegjobb baarátnőm is, de ők mind máshová járnak suliba. Hatodikba jött két lány és legjobb barátok lettek az egyiket már ismertem egy kicsit, de nem annyira. Szóval ők lettek az új osztálytársaim akikkel picit..tényleg csak nagyon kicsit vagyok jóba. Mindig segítek nekik mindenben mert semmit szó szerint SEMMIT (!!) nem értenek az órán. Én írom a házikat meg minden, de ha meg nem tennék meg nekik akkor még ők se lennének nekem és akkor tényleg egyedül lennék. Nem mintha így nem hagynának ki mindenből, de azért mégis egy "picit" jóba vagyunk. Már csak kb. fél év és más suliba megyek. Mondjuk ők is oda jönnek, de nem leszünk egy osztályba. Ja..a suliba próbálok másokkal is barátkozni, de nem kedvelnek.:cc Nem vagyok más mint a többiek...teljesen normális külsőm van. Ezt csak azért írom mert sokak ez alapján barátkoznak: Márkás ruhákban járok..nem vagyunk se gazdagok se szegények..mondom teljesen normális hétköznapi lány vagyok.

14/L

Vivien

2014. márc. 3. 17:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi h ezt írom de ők is csak a csicskájuknak tartanak. :-( Majd az új suliba menj oda pár szimpi csajhoz és beszélgess velük. Am nem attól lesz barátod ha jó cuccokba jársz hanem ha érdekel h mi van velük. Sok sikert! A mostaniakat meg szard le és figyeld meg h mikor érdeklődnek, ha csak akkor amikor kell nekik vmi akk ne segíts nekik.
2014. márc. 3. 17:48
 2/7 anonim ***** válasza:
47%

Nekem se voltak. Nekem azért, mert nem mentem sehova iskola után. Mindig egyből hazamentem tanulást szimulálni.

De nem is hívott sehova senki, és én sem kezdeményeztem. Büdös is voltam, utáltam fürödni. A szám is büdös volt. De később jöttem rá, hogy ez zavar másokat. Nem jártam még csak különórára, sportra sem. Mondjuk volt egy-két haverom, de más osztályokból, iskolán beüli bulikból.

Mobilod van-e? Számodat tudja-e bárki az osztályból? Te tudod-e másokét? hazafelé menet egyedül mész, vagy csatlakozol másokhoz?

2014. márc. 3. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:

Tényleg, az 1. nek igaza van, meg kell kérdezni másokat, hogy miújság, meg mit csinált hétvégén.

És neked is legyen válaszod ... de ne az, hogy tanultál, mert az unalmas, inkább, hogy milyen filmet láttál, vagy ilyesmi.

2014. márc. 3. 17:50
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem, baj hogy ezt írod.:) egyet értek veled.:) és mindenképp oda fogok menni majd az új suliba új barátokat keresni.:) csak ez most még zavar...mert még fél év és az sok.:cc egyébként tudom, hogy nem az a lényeg h milyen cuccokba járok, de sajnos sokan ez alapján választanak.:)) Nagyon köszönöm a válaszodat.:D
2014. márc. 3. 17:51
 5/7 A kérdező kommentje:

Az előzzöt az elsőnek írtam mert akkor még nem láttam a többi választ.:)

Szval másodiknak: Van mobilom..tudom is egy-két embernek a számát, de hát nem tudom senki se akar barátkozni velem. És vonatal járok haza és akkor jön a két másik lány is.:PP de más nem.:((

3. harmadiknak: mindenképp szeretnék majd barátkozni.:)

2014. márc. 3. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Ne rögtön barátkozni akarj, hanem csak ismerkedni, beszélgetni. Moziról facebookról, leckéról bármiről. Aztán kialakul a dolog. A két lány, akikről ír, tényleg csicskáztat? Nem biztos az. Ne segítsél nekik, majd meglátod..
2014. márc. 3. 18:12
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm.:)
2014. márc. 3. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!