Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek menjek majd...

Szerintetek menjek majd osztálykirándulásra 2 napra tavasszal így az osztállyal?

Figyelt kérdés
11. osztály ez, nagyjából összetartó osztály ez, nincs rosszba senki senkivel, osztálykiránduláson éjjel is tök jól elvannak, de engem teljesen kiközösítenek, senki egy szót nem szól hozzám, én meg hiába próbálkozok velük, nem megy a barátkozás. Szóval így kiközösítve szerintetek elmenjek majd osztálykirándulásra, vagy maradjak itthon?
2014. márc. 2. 15:24
 1/7 A kérdező kommentje:

Előző két évben elmentem, az éjszaka elég rossz volt főleg tavaly nekem,ott szórakoztak a másik szobában hangosan, bár odahívtak engem is csak nézni tudtam őket, közben a szobámba se mehettem be egy jó ideig, mert ott szexelt meg még jó ég tudja mit csinált 2 osztálytársam.

Én erre nem vagyok kíváncsi, hogy milyen jól elvannak engem meg milyen jól kiközösítenek.

Nappal meg biztos megint lesz valami csapatos dolog, amit csapatban csinálunk, így nekem az se túl jó.

Az általános iskolai osztálykirándulások hiányoznak, azok nagyon jók voltak.

2014. márc. 2. 15:29
 2/7 anonim ***** válasza:
85%
Ne menj,a pénzt,amibe került volna,költsd magadra :)
2014. márc. 2. 15:47
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Fölösleges, nincs értelme.. ott se lenne változás, és csak unalom lenne az egész szerintem.. inkább menj csinálj valami hasznosat helyette.
2014. márc. 2. 16:37
 4/7 anonim ***** válasza:
ne menj, pénzpazarlás lenne
2014. márc. 2. 18:14
 5/7 anonim válasza:

Ne menj!

Ha nem érzed jól magad, semmi féle képpen.

(Nem a pénz miatt)

Ha cikinek tartod azt, hogy nem mész, akkor beszéldd meg a tanároddal négyszemközt, hogy az osztálytársaid ne tudjanak róla, hogy nem érzed jól magad az osztályoddal, vagy akármi, biztos meg fogja érteni.

Sok sikert! :)

2014. márc. 2. 18:27
 6/7 anonim válasza:

En mindenkepp elmennek. Az osztalykirandulasok nagyon fontos dolgok az osztaly eleteben. Raadasul a sulibol viszaerve tuti hallgathatnad,hogy milyen jo volt nekik ott.

Menj el! Mit veszithetsz?

2014. márc. 2. 19:33
 7/7 anonim válasza:
ne menj, mondjuk szörnyű, hogy ilyen kapcsolatod van az osztályoddal, így csak pénzkidobás, de tényleg
2014. márc. 23. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!