Ti elmennétek osztálykirándulásra egy olyan osztállyal, ami kiközösít titeket?
Én szinte mindig mentem, mert többnyire túraversenyre mentünk, amit imádtam :)
Az osztálytársaimat nem szerettem különösebben, de úgyis mindig összegyűltek az egyik szobában inni meg cigizni, így én nyugodtan lefeküdhettem az enyémben.
Szóval menj, ha egyébként érdekes a program.
Néhányan engem sem szeretnek, de én majd a barátaimmal leszek, akiket nagyon kedvelek!! :) A többiekkel nem kell foglalkozni!!!
15/L
Szóval a kérdésben az van, hogy csak téged közösít ki egy egész osztály? Tehát nincs senki, akivel pusmoghatsz.
De mi az oka?
Büdös vagy? Nagyon gazdag? Te vagy az egyedüli kitűnő tanuló, sok jutalomkönyvvel? A szüleid vezetik a szmk-t? Vagy nagyon topis vagy, nincs egy jó telód sem? Vagy nem olyan sportcipőd van, mint a menőknek?
Tanulmányi versenyeket nyersz, vagy te vagy a leghülyébb?
Ezeket kellene tudni, mert nagyon nem mindegy..
...van olyan körülmény, amikor nem kell elmenni, inkább tanulj, de van olyan szitu, amikor csak irigykednek, és azt lesik, mikor barátkozhatnának..csak nem mernek, mert akkor az rögtön stréber lesz..
ha nagyon utálnak, akkor ne...
nos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!