Szerintetek ki menjen osztálykirándulásra? (3nap a Balatonnál) Az új diáklány, aki tegnap érkezett az osztályba, vagy egy régi osztálytárs, aki idén már nem azzal az osztállyal kezdte az évet, hanem egy másik iskolában?
Az új lánynak annyiból lenne jobb, hogy összeismerkedne az osztállyal.
A régi osztálytársnak pedig a jelenlegi osztályát kéne jobban megismerni.(ez nem azt jelenti, hogy veletek ne tartsa a kapcsolatot)
Köszi az eddigi válaszokat, én is jobban örülnék, hogy ha az új lány jönne.
Az akadálya az, hogy mind a ketten jöhessenek, hogy a busz 14 személyes -2 tanár és 11 embernek biztos a helye. Így maradt az az egy, amiről most szó van.
Nálam egyértelműen az új lány. Osztálykirándulásról van szó, ő lesz veletek a jövőben, ez nagyban segítené a beilleszkedését is.
Baráti találkozót meg szervezhettek a régi osztálytárssal is, neki már semmi keresnivalója az "iskolai csapatban", pláne, ha ebben az évben már nem is veletek járt egy iskolába.
Ha még aktuális a kérdés:
Szerintem nem lenne valami szép kezdete szegény osztályközösségi életének ha már az induláskor kvázi kiközösítitek mert új és ő neki itthon kell maradnia.
Nem is értem ez hogy merülhet fel egy közösségben. Nekünk is volt pár új és eltávozott osztálytársunk a középiskola 4 éve alatt de gyszer sem gondoltuk hogy az újnak szívnia kéne.
Iskolabulikra meg osztálytalálkozóra hívtuk a régieket is, az való a nosztalgiára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!