Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogy legyek kedves vele?

Hogy legyek kedves vele?

Figyelt kérdés

A kedvenc tanáromról van szó,megbántott és én meg visszaszóltam..tudja,hogy ez az egész nem neki szólt,bocsánatot is kértem 1 órával később(ez csütörtökön volt).A lényeg az,hogy nagyon kedves szeretnék vele lenni,hogy feltűnjön neki.

Nem is csak vele szeretnék ilyen lenni,hanem itthon is mindenkivel.Velem soha senki nem volt az,csak nagyon ritkán,és én most szeretnék megváltozni ebben a dologban,vagy tudni szeretném legalább azt,hogy milyen az,ha én is kedves vagyok,ő is-és viszonozva van a kedvességem.

18/L-45/N

2014. febr. 15. 23:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Segíts mindenkinek. Otthon csináld meg a házi munkát, amit csak találsz. Porszívó, mosogatás, mosás, főzés, vasalás, kerti munkák, jelen esetben hólapátolás.. A kedvenc tanárod órájára mindig készült 1000%-osan, mindig jelentkezz, bármit kérdez.
2014. febr. 16. 12:19
 2/4 A kérdező kommentje:

Hólapátolásra szerencsére errefelé jelenleg nincs szükség,de remélem nem is lesz már ezen a télen.:)

Rendben,a házimunkákba befogok segíteni..

Az ő óráira meg nehezebben készülök,mert a matek nem tanulós tantárgy,hanem logikai..és én nem reálos vagyok sajnos,hanem humános.(a humán tantárgyakat könnyebben megjegyzem,és nyilván ezeket kevésbé kell érteni).

Matekból kell a magántanár..:(

Tudja a matektanárom is,hogy nem pont az erősségem a matek..de ha elmagyarázza valaki normálisan,akkor összerakom a képet előbb-utóbb.

Na,de.. valahogy a beszédemből kellene,hogy kedvesség sugározzon,de nem sugároz.. :( Nem vagyok a kedvesség mintaképe,és az alapszemélyiségemen szeretnék változtatni inkább,na de hogyan?

2014. febr. 16. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:
ha van valami olyan dolog amit mondanál, de kicsit bunkó, nyeld le, ne mondd ki! és próbálj segìteni a többieknek. Tanácsot adni, vagy csak általánosan megkérdezni vagy meghallgatni azt aki rosszul van.
2014. febr. 16. 18:12
 4/4 A kérdező kommentje:

Csak,hogy nem sokan szeretnek,vagy nem hozzám fordulnak a problémáikkal.

Ő meg főleg nem(a matektanárom),nyilván.De szeretem őt,és tényleg kedves akarok lenni vele.

Amúgy köszi az eddigi válaszokat!

2014. febr. 16. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!