Mit tegyek, hogy végleg leszálljon rólam a volt barátom exe?
Figyelt kérdés
A csaj összevissza csalta a srácot meg. pucér kèpeket küldött minden pasinak..A srác dobta és a csaj zsarolta,hogy öngyilkos lesz meg engem akart megverni,keverte a sz*rt rám uszitott mindenkit..3 hónapig szemétkedett,hiába jött össze màsik csávóval,megtudta ,hogy szakitottunk a sráccal és most se áll le,mert ugye a srác nem akar vele újra összejönni..Csak nem.értem velem miért kell ezért szemétkedni..Az a baj,hogy egy suliba járunk én.meg miatta nehogy már iskolàt vàltsak..Elég egy h*lye csaj..A barátnője facebookjából irogat,ugy,hogy a barátnője nem is tud erről..stb.Az a baj,nem.tudom elkerülni mert sűrűn van pont a melletünk.lévő teremben órájuk..Van velük tesink.Pont egy öltözőben,megnézi az órarendben és ha nincs első órám képes nem bemenni a suliba,képes ugyanazzal a busszal jönni direkt amivel én..Képes arra,hogy szünetben kilesse,hogy én.a suli elött vagy mögött dohányzok.. Megverni nem verhetem meg mert kivágnak a suliból nekem meg nem ér ennyit az egész...2014. febr. 13. 08:15
1/1 anonim válasza:
Nem tudtuk meg, hogy mit is csinál a leányzó konkrétan.
Egyébként tökéletes példa, hogy tizenévesen mennyire sokan alkalmatlanok a párkapcsolatra....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!