Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szandykah kérdése:
13éves lány vok. Van egy srác aki belém van esve. Msn-re kiírta, hogy I love you SZANDY. Tudja, hogy van barátom. De őt ez nem izgatja. Mit tegyek, h leszálljon rólam?
Figyelt kérdés
Ő eddig csak képen látott. Maximum 1x ha látott élőben.2008. dec. 26. 20:11
1/13 anonim válasza:
Ne vegyél róla tudomást, hogy hajt rád.
3/13 A kérdező kommentje:
De itt csak annyi a gond, h a hawerja aki a az osztálytársam mindig bele ír valamit. És nem tudok mit kezdeni. És ez nagyon meg nehezíti a dolgot. És egy kicsit én is szereémes voltam belé amikor megismertem. De nem mpondtam el neki. De azért szokott bunkó is lenni. És ő van felháborodva, h ha én csúnyát mondok neki.
2008. dec. 26. 20:18
5/13 A kérdező kommentje:
Letiltani nem fogom. De nem fog érdekelni. Ha ír akkor nem írok neki vissza. És köcce a válaszokat.
2008. dec. 26. 20:23
6/13 anonim válasza:
Nem tiltod le?? Na és miért?
Azért lehet hogy egy ici-picit érdekel, mit fog írni, hm?
7/13 anonim válasza:
Szandy az én kérdésem van a tiéd előtt:) És most mindeki a tiédre válaszol:)
Írjatok az az enyémre is válaszokat XD köszi
8/13 anonim válasza:
vegyél fel msn-re léccike lécci:tubu28@hotmail.com.és megmondom miket csinálj.:)
9/13 anonim válasza:
Töröld az msn partnereid közül.
10/13 anonim válasza:
Hát töröld le basszus.
13 éves kis.. ááááá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!