Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan vehetem észre azt egy...

Hogyan vehetem észre azt egy fiú iskolatársamon, ha homoszexuális?

Figyelt kérdés

Nem kifejezetten egy adott emberen, hanem akármelyiken, hogyan lehet ezt valakiről megállapítani, vagy legalábbis arra gyanakodni? Milyen rá utaló jelek vannak pl. viselkedésben, beszédben?

(Ha nem hord b*zis ruhákat meg nem nyilvánítja ki, hogy szerelmes lenne azonos neműekbe)

2014. febr. 9. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:
56%

Sehonnan.

Ostoba általánosítás, hogy a melegek mind rózsaszín lányos ruhában, feneküket riszálva mennek, és 2 oktávval magasabb a hangjuk.

Jó, van, akire ez tényleg igaz, de a melegek nagy többsége ránézésre ugyanolyan, mint bárki más.

2014. febr. 9. 14:17
 2/5 anonim ***** válasza:
sok hetero is csajos ruhákat hord, az öltözködésből nem lehet következtetni rá, inkább a gesztusaiból, viselkedéséből, meg ha jobban ismered, akkor a mondataiban lévő gondolatok mögé láthatsz. sok melegről nem is gondolja senki, hogy meleg, csak az a gyanús, hogy nem csajozik. vagy mindig csajokkal lóg, ilyenek.
2014. febr. 9. 15:03
 3/5 anonim ***** válasza:

szal ha jól értem utolsó, ha nem csajozik meleg, ha meg csajokkal lóg meleg :)

miért akarod tudni?

2014. febr. 11. 17:57
 4/5 anonim ***** válasza:
2#-es vagyok. azért gondoltam így, mert a melegek inkább a csajok személyiségébe bújnak, azért keresik inkább lányok társaságát, mert velük van közös témájuk... a fiúk a csajozásról beszélnek általában, meg ilyenek, amik egy meleget tuti nem értenek... ha meg csak csajokkal ló, de sosincs barátnője, akkor ebből is lehet következtetni rá... nem 100%-osan, de benne van a lehetőség
2014. febr. 11. 18:11
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom h ez mért érdekel de van akinél lejön a hangfekvéseból a gesztusaiból.

De ismerek olyat is akinél sose állapítanád meg h meleg.

Am ha igaz is és titkolja az teljesen érthető.

Ma ha valakiről kiderül h meleg, megverik, megalázzák minden sarkon, szóval nem csoda ha titkolja.

Viszont ha ez csak azért van mert egy csendes maglakvaló gyerek aki nem az a Justin Timberlake attól még egyáltalán nem meleg.

Csak v miért mindenki azt hiszi h ha X gyerek 15 évesen nincs túl 10 nőn akkor ö bizony meleg.

Ezt én is tapasztaltam :( saját bőrömön.

2014. febr. 13. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!