Annyi a különbség, hogy 1 gyerekről van szó, akivel régebb óta ismerjük egymást mint az osztály többi tagja. Havernak tekintjük egymást, igazából nem is olyanokat szó be, de már nagyon idegesít ez a "vicceskedése" mert azt hiszi vicces, de ku(r)vára nem, és már nagyon de nagyon kezd idegesíteni a nagyképűsége, és hogy mit hisz magáról a gyerek. Másnak nemnagyon szólogat be, csak nekem, pont emiatt a régebbi ismerettség miatt. Mit kellene tennem? Elég jó suliba járok, nehéz volt a bekerülés, szóval ilyen igazgatói sz@rok miatt nem szeretnék kikerülni, de úgy érzem helyre kéne tenni. Mit tegyek? Segítsetek. 16/f
2014. febr. 7. 18:22
1/5 anonim válasza:
Fenyegesd meg nyilvánosság előtt, hogy pofán vágod. Ha nem elég neki, akkor iskola után rendezd le vele.
2014. febr. 7. 18:28
2/5 anonim válasza:
Vagy szólj vissza, viccesebben mint ő, ezt is nyilvánosság előtt.
2014. febr. 7. 18:29
3/5 A kérdező kommentje:
Én nem tudok viccesebben visszaszólni, igazából nem is nevet senki a sz.arjain, de én nem vagyok az a nagydumás, mondtma már neki hogy fejezze be mert beverem a fejét, de viccnek veszi ugyan úgy, szóval nemtudom mit venne komolyan. Ja meg a legnagyobb egoista akit ismerek, szóval ha megverném én lennék a szar az osztály nevében, jameg az osztály fiúi közül a legtöbb nyalizik neki, nemtudom miért de ez talán mégjobban idegesít, én pedig nemfogok neki nyalizni. Még1 dolog, néha tök jól el lehet vele beszélgetni, még komoly dolgokról is, de ez kb 20-ból 1-szer. Az a baj, annyira nem idegesít hogy nekiessek, de valamit már tennem kell, én pedig csak akkor tudok verekedni, ha idegesít a dolog nagyon nagyon.
2014. febr. 7. 18:45
4/5 anonim válasza:
Ofővel nem tudod megbeszélni mit tehetnél?
2014. febr. 7. 18:53
5/5 A kérdező kommentje:
Nem, mert egyrész beégetne mert mondaná mindenki előtt, másrészt meg nem olyan dolog, mondom, viccesen szólogat be(ami nem vicces) de idegesíítőőőő
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!