Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Mit tehenék ilyen helyzetben?...

Mit tehenék ilyen helyzetben? 18/L

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim egyik kedvenc "szórakozása", hogy a szünetekben lökdösik egymást a folyosón. Véletlenül nekemlöktek egy fiút, és beütöttem a fejem a radiátorba. Nem lett komolyabb bajom, de nagyon fáj a fejem azóta.

El kellene mondanom az osztályfőnökömnek, de félek, hogy baj lenne belőle, mert akkor kirúgnák az iskolából azokat a fiúkat. És persze, mindenki engem hibáztatna, de vmit tennem kell, mert ez így nem jó. :/

2014. febr. 7. 18:18
 1/6 anonim ***** válasza:

Fejfájás csillapítót beveszed,és ennyi.Bemész az of.-höz,elmondod,hogy mi történt,és megkéred,hogy figyelmeztesse őket!

Ennyi.Ha nagy ügyet csinálsz belőle,akkor még csúnyábban fognak bántani.

2014. febr. 7. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:

Fejfájáscsillapító.

Mondjuk, szerintem ha annyira beszélni akartál volna az osztályfőnökkel, akkor inkább akkor kellett volna mikor az eset történt, nem így utólag.

2014. febr. 7. 18:29
 3/6 anonim ***** válasza:

Lehet én vagyok túl érett,de ez most mi? 18 évesek lökdösik egymást szünetben? o.O

Ezen már 9.-ben is csodálkoztam,hogy lehetnek ennyire dedósok még mindig,tökre olyan mintha oviban lettem volna.pfuuu, na mindegy.

2014. febr. 7. 18:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Azonnal orvos, késedelem nélkül ! A fejfájás agyrázkódásra utal, arra nem csak fájdalomcsillapító kell, sőt egyáltalán nem az. Idegorvosi vizsgálat, hogy épek-e a reflexek, nincs-e szemfenéki bevérzés, ne adj isten agyi bevérzés.....
2014. febr. 7. 18:37
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem direkt volt, véletlenül történt.

És igen.. nagyon gyerekesek, idegesítő. A múlt héten például kitörték egy gyerek fogát egy coca- colás flakonnal..

De mindenen csak röhögnek, túl komolyatalanok. Anyáéknak szóltam, és majd beszélnem kell osztályfőnökömmel, de nem szeretném, ha miattam rúgnák ki őket, mert akkor én leszek a "rossz" ...

2014. febr. 7. 18:52
 6/6 anonim ***** válasza:
15-16 évesek, nem tudom mért csoda ez, szinte mindenhol ez van sajna. Másrészt meg ha ezért kirúgnák őket így elsőre... akkor nem iskola hanem valami zárda vagy nem tudom mi lenne. Még ha lenne már sok figyelmeztetésük iylesmi és utána, akkor megértem, de szerintem ha ilyen nincs akkor tuti nem repülnek, max kapnak osztályfőnökit vagy igazgatót.
2014. febr. 7. 19:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!