Szerintetek a fiúk miért csinálják ezt? Nem mutatom, de rosszul esik.
15 éves fiú vagyok, és még az én osztályomban is vannak olyan éretlen fiúk, akik ezt csinálják. Ha azt akarod, hogy abbahagyják, ne röhögj rajtuk, és ne is mondd meg, hogy ne csinálják, mert csak folytatni fogják.
Ne is vegyél tudomást róluk sokáig, akkor abbahagyják.
velem is csináltak ilyet, én meg vágtam ilyen vicces pofákat és direkt megfogdostam őket hogy "most megfertőzlek, megfertőzlek" :D szóval ugyanolyan infantilisen visszavágtam nekik meg röhögtem egyet rajtuk és aztán abbahagyták.
meg cukkoltak azzal, hogy az egyikük belém van zúgva és én meg, amelyik a legjobban szekált ahhoz odamentem és így hülyeségből rácsaptam a hátsójára és azt mondtam hogy " hiába szerelmes, én meg beléd vagyok zúgva bébi" és felé cuppogtam mintha piuszikat küldenék és akkor máris nem cinkelt a másik gyerekkel, hanem poénra vette
ennyi. néha beszóltak baromságokat de nem foglalkoztam vele, kinevettem, akkor már nem volt olyan izgalmas nekik
csupa idióta válasz.
a fiúk nem így közelednek, általában az oszályból kiszemelnek valakit aki "tré" és annak van "bacija". magyarul igencsak csúnya és rossz személyiségű lánynak tartanak. még akkor is ha a lányokkal jóban vagy.
ha nem vezsed észre őket, nem feltétlenül hagyják abba. egyszerűbb ha valóban nem érdekel, de mivel még gyerek vagy és lány, nagyon is befolyásol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!