A macskám hirtelen rosszul lett, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Már régóta köhögött, elvittünk az állatorvosnak egy videót, amire felvettem, azt mondta, lehet, hogy megduzzadt neki a nyirokcsomó a torkában, és be van gyulladva, így adott antibiotikumot. Szedte is pár napig, de csak feleket kapott, mert nagyon nagy a tabletta. Kb két naig nem is köhögött, de most hirtelen megint! De miután abbahagyta, nehéz maradt a légzése, kapkodja a levegőt, félig lehunyva tartja a szemét, és az orrlyuka nagyon mozog, mikor lélegzik, mintha alig tudná beszívni. A fülei hidegek, és láthatóan rosszul van. Most mi a francot csináljak így este??? Ilyenkor nem tudom már dokihoz vinni, csak holnap délután, jobb esetben délelőtt, kibírja addig? Ha valami baja lesz, én belepusztulok. Segítsetek!!!2014. jan. 20. 21:06
1/4 piriiiiii válasza:
Jaj, de rossz látni, hogy ez van, és hogy senki nem ír. Teljesen átérzem a helyzetedet, de én meg nem tudok segíteni. :( Nyugtasd meg, simogasd, legyél vele, itasd, a simogatáson túl kicsit masszírozgasd is, többet nem hiszem, hogy tehetsz...
2/4 anonim válasza:
A macskát kellett volna elvinni az orvoshoz, nem videózgatni. De ez már eső után köpönyeg, legközelebb remélem lesz ennyi eszetek.
Hogy van? Ma már elvitted állatorvoshoz? Megmenthető?
3/4 anonim válasza:
mi lett vele? merre laksz? mért nem hívtál ügyeletet?
4/4 A kérdező kommentje:
Reggelre jobban lett, délután pedig olyan volt, mintha semmi se történt volna. Ennek ellenére elvittük az orvoshoz, aki meghallgatta, és azt mondta, a belégzésnél vannak gondjai. De nem volt láza, és ahogy hallgatta, azt mondta, a szívénél sem tapasztal rendelleneset. Kapott még antibiotikumot injekció formájában, mert a doki úgy gondolta, valami a légcsövében birizgálhatja. Pár napig nem is köhögött, de most megint elkezdte! Sőt, most egy kicsit visszhangos is...mint amikor egy embernek felszakad a váladék. Ha nem javul, vissza kell vinnünk, de remélem, elmúlik végre...
2014. jan. 28. 22:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!