Hirtelen miért kezdett lopni, kukázni, kunyerálni a macskám?
A lopást úgy értem, hogy ami kint marad az asztalon, azt fogja és ellopja, megeszi. Kizárólag a fiam maradékát, mert azt éri el, és azt szoktuk addig otthagyni amíg kezet mosunk. Kunyerálás... leül, néz, mancsával el akarja venni tőlünk a kaját. Komolyan kinézi a szánkból a falatot :D
Változatos az étrendje. Minden nap más konzervet kap, sokszor sheba-t "desszertnek", szoktam neki csirkemellett főzni, és a házi kosztból is mindig kap amikor húsétel van. Bár a zöldbabfőzeléket is szereti :)) Igazi haspók, és úgy érzem jobb dolga nem is lehetne. Ezért nem értem ezt a fordulatot.
:D akkor a Te macskád sem százas :))))))) nagyon jót nevettem a sztorin és a mosómedvén is! Az én cicám meg mindent visszahoz amit eldobok. Halál komolyan. Még a papucsot is elkezdi vonszolni. Csórikám olyan pici volt, hogy az ágyra alig tudott feljönni de már akkor "apportírozott". Jah, és dobozmániás. Tök mindegy milyen doboz de belefekszik és harcol vele. Nem tudom mit csinál, de nagyon dübörög. Aztán elalszik benne. Karácsonykor majdnem kidobtuk véletlenül :)
Bocsi, hogy így elkanyarodtam, szóval köszönöm az ötletet-tanácsot. Igyekszem elkapni a grabancát, bár eddig sem mosolyogtam a lopáson. (amikor kunyerál akkor inkább kiröhögöm olyan édes az agggyááálmááár feje :)))
Hmm, lehet hogy tényleg kamaszodik....
Az én cicám már több mint 7 éves és dettó ugyan ez.
Szerintem ez az ösztöneiben van.
Ő is kukázik ha nincs normálisan a szemetesen a tető.
Amikor eszünk odaül, néz, feláll, kapaszkodik anyuba és nyújtogatja a mancsát. Pedig jól el van látva.
És mindent ellop. Talán a vadászösztön, az élelmiszer felhalmozás stb. Nem lesz egyszerű menet, mi mindig elzavarjuk de nem használ két perc és visszajön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!