Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanár kollegák! Ti mit tennéte...

Tanár kollegák! Ti mit tennétek ha az igazgató a munkahelyeteken matt részegen jönne be rendszeresen és akit csak lát azzal ordítozna, esne-kelne stb?

Figyelt kérdés

Röviden: alapítványi iskola, nem állami, nem "KLIK"-es. Nem tehetem hogy szólok a kerületi tanfelügyelőnek, nálunk ilyen nincs.

Ott az igazgató, egy 60 feletti kisnövésű vadparaszt vénember, aki amellett hogy az egész inkompetens családját odahozta dolgozni (tanárként nyolc általánossal és hasonló), amellett alkoholista is.

Jellemző eset:

délelőtt 10 óra. Kivágódik a kapu. Betámolyog az igazgató. Egyenesen menni nem tud, messziről bűzlik, feje vörös.

Az első akit meglát (tanár, diák, szülő akár tök8) arra ráordít: "Te mit állsz ott?"

(igen, így)

AZ illető tök mindegy mit válaszol, elkezd részegen ordítozni: "Te nekem ne szólj vissza, mert úgy kiváglak ebben a pillanatban, hogy felszántod a betont! Itt én vagyok az igazgató!"

Majd végigdűlöngél a folyosón, hátra az irodájába, és ott folytatja a piálást.

Majd idővel elkezd benyitogatni a tantermekbe óra közben, kopogás nélkül persze.

"Itt milyen óra folyik?"

"Jó lenne ha normális óra lenne, mert a tisztelt tanár úr mehet állást keresni"

mindezt persze a diákok is hallják.

Sőt fel is veszik. Mobillal.

Rengeteg fotó, kép és video kering közkézen. Van olyan is, ahol a "T" igazgató elvágódik a suli előtt, begördül a vízelvezető árokba, majd fél óra után kikászálódik.

Ha valaki azt hiszi kitalálom ezeket: van kép és vdieo ezekről (is).

Ti mit tennétek ha ilyen jelenetek lennének?

És ami a furcsa: a munkatársak ki vannak akadva persze, de senki se szól egy szó se, mindenki lapít.

2014. jan. 31. 12:59
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Mi lett végül?
2014. aug. 9. 23:57
 32/32 anonim ***** válasza:
Maximálisan elhiszem, hogy van ilyen, de a neten videót nem találok.
2014. szept. 12. 19:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!