Tanár kollegák! Ti mit tennétek ha az igazgató a munkahelyeteken matt részegen jönne be rendszeresen és akit csak lát azzal ordítozna, esne-kelne stb?
Röviden: alapítványi iskola, nem állami, nem "KLIK"-es. Nem tehetem hogy szólok a kerületi tanfelügyelőnek, nálunk ilyen nincs.
Ott az igazgató, egy 60 feletti kisnövésű vadparaszt vénember, aki amellett hogy az egész inkompetens családját odahozta dolgozni (tanárként nyolc általánossal és hasonló), amellett alkoholista is.
Jellemző eset:
délelőtt 10 óra. Kivágódik a kapu. Betámolyog az igazgató. Egyenesen menni nem tud, messziről bűzlik, feje vörös.
Az első akit meglát (tanár, diák, szülő akár tök8) arra ráordít: "Te mit állsz ott?"
(igen, így)
AZ illető tök mindegy mit válaszol, elkezd részegen ordítozni: "Te nekem ne szólj vissza, mert úgy kiváglak ebben a pillanatban, hogy felszántod a betont! Itt én vagyok az igazgató!"
Majd végigdűlöngél a folyosón, hátra az irodájába, és ott folytatja a piálást.
Majd idővel elkezd benyitogatni a tantermekbe óra közben, kopogás nélkül persze.
"Itt milyen óra folyik?"
"Jó lenne ha normális óra lenne, mert a tisztelt tanár úr mehet állást keresni"
mindezt persze a diákok is hallják.
Sőt fel is veszik. Mobillal.
Rengeteg fotó, kép és video kering közkézen. Van olyan is, ahol a "T" igazgató elvágódik a suli előtt, begördül a vízelvezető árokba, majd fél óra után kikászálódik.
Ha valaki azt hiszi kitalálom ezeket: van kép és vdieo ezekről (is).
Ti mit tennétek ha ilyen jelenetek lennének?
És ami a furcsa: a munkatársak ki vannak akadva persze, de senki se szól egy szó se, mindenki lapít.
Tanár vagyok! Voltam hasonló helyzetben, bár ott nem ivott az igazgató! Közös megegyezéssel felmondtam és életem egyik legjobb döntése volt.
Te is keress más munkahelyet, most hogy itt "sajnáltatod magad", azzal nem lesz jobb neked. Csak sokan nem mernek továbblépni! Aki mer, az nyer!
nem sajnáltattam magam.
idézd be azon mondatokat ahol magamat sajnáltatom.
sajnáltatod magad
"Ha valaki azt hiszi kitalálom ezeket: van kép és vdieo ezekről (is). "
Megnézhetem őket? Én kiváncsi vagyok rá.
hülyének nézel?
de ha annyira érdekel: GYERE ide dolgozni és ÉLŐBEN láthatod.
jó ajánlat nemde?
mozi és még fizetés is mellé + remek hangulat!
mi kell több?
ja még valami kell hozzá: úgy 30 cigány akárki egy osztályteremben akikre ráfogjuk hogy "tanulók". na az még kell hozzá.
19-20 évesen 7. osztályos és társai
Megnézhetem őket? Én kiváncsi vagyok rá.
"hülyének nézel?
de ha annyira érdekel: GYERE ide dolgozni és ÉLŐBEN láthatod.
jó ajánlat nemde?
mozi és még fizetés is mellé + remek hangulat!
mi kell több?
ja még valami kell hozzá: úgy 30 cigány akárki egy osztályteremben akikre ráfogjuk hogy "tanulók". na az még kell hozzá.
19-20 évesen 7. osztályos és társai "
Nem semmi reakció. Nem lennék rá büszke, pláne egy tanár szájából.
"Ha valaki azt hiszi kitalálom ezeket: van kép és vdieo ezekről (is). "
Csak azt nem értem, hogy miért írod le ezt, ha csak relikviaként tartod, és ha valaki kérdezi, akkor letolod.. Szerintem csak kitalálod, trollkodsz picit.
tudsz olvasni?
na akkor (idézet):
Sőt fel is veszik. Mobillal.
Rengeteg fotó, kép és video kering közkézen.
???
én mit tartok relikviaként? nekem személy szerint egy darab felvételem sincs.
nem is kell, csak elkérem egy diák mobilját és lőn csoda.
kismillió videó rajta.
hol vannak ezen videók? még?
face, twitter, stb stb
ha csak relikviaként tartod, és ha valaki kérdezi, akkor letolod.
12-es vagyok!
Igen, sajnáltatod magad, ráadásul nagyképű, rasszista megnyilvánulásaid vannak, idegileg labilis vagy, egyáltalán nem vagy tanárnak való!
Nem csodálkozok, hogy csak egy alapítványi iskolába tudtál bejutni tanítani... ha annyira jó lennél, mint itt előadod magad, már régen más helyen dolgozhatnál...
Csak ugye ilyen hisztis, ordibálós, agresszív, indulatokkal teli frusztrált egyént sehova máshová nem vennének fel!
Ha ennyire hülye vagy, megérdemled, hogy ott dolgozz!
Szánalmas vagy szerintem, tuti még a gyerekek is kikezdenek a viselkedésed miatt! Nem lennék a diákok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!