Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 6. osztályos vagyok, szerintet...

6. osztályos vagyok, szerintetek még illik beöltözni farsangra? Tavaly a mostani 7. -esekből csak páran öltöztek be.12L

Figyelt kérdés
Ha illik is akkor mi lehetnék?

2014. jan. 27. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Én meg 25 éves vagyok, de még mindig szeretem a farsangot. :D Csak időm nincs nagyon rá, hogy ilyen buliba menjek, de ha 6.-os lennék, és a suliban lenne ilyen, tuti találnék valami jó jelmezt, szerintem mókás az ilyesmi. :)
2014. jan. 27. 21:52
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! :-)
2014. jan. 27. 21:59
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez nem illés kérdése sztem, max. van egy-két tini életében olyan időszak, amikor a farsangot az ovis korral azonosítja, és jaj, az ciki, mert gyerekes. De semmi olyanról szó nincs, hogy ilyen korban nem illik beöltözni, ha beöltöznél, nem szegnél meg semmilyen illemszabályt. Ha szeretnél, öltözz be. Én mindenképpen vagy olyan jelmezt keresnék, amit otthoni dolgokból is össze lehet hozni, vagy olyat, ami különleges. Sztárnak nem öltöznék be, de ez csak az én véleményem.
2014. jan. 28. 13:23
 4/8 anonim ***** válasza:
Egyszerű és érdekes jelmez- vaknak beöltözni, csak egy sötét napszemüveg kell meg egy fehér bot, aztán bárkihez oda botorkálhatsz, "véletlenül" neki mehetsz, ami poénos. :D
2014. jan. 28. 13:26
 5/8 anonim ***** válasza:
Nálunk kötelező volt a farsang általánosban. Szóval még 8.-ban, 14-15 évesen is beöltöztünk.
2014. jan. 29. 17:56
 6/8 anonim válasza:

Szia!

Nálunk úgy van a suliban,hogy osztályosan öltözünk be,tehát egy-egy storyt adnak elő az osztályok külön-külön,amiben van egy kis tánc is. Egyébként én is 6.-os vagyok,12 éves,és ha minden jól megy,akkor idén is sikerül beöltöznünk farsangra (:

2014. jan. 31. 13:54
 7/8 anonim ***** válasza:
öltözz átlagembernek
2014. febr. 9. 18:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Végül nem kellett beöltözni. Helyette tanultunk. :( De kaptunk fánkot! :-) Köszönöm a válaszokat! :-)
2014. febr. 26. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!