Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nektek megváltozott az életete...

Nektek megváltozott az életetek az új suliban?

Figyelt kérdés

Van köztetek olyan ember akit általánosban nem szerettek az osztálytársai és a középsuliban meg szerették?Engem nem igazán szeretnek az osztálytársaim és előre félek hogy az új sulimban se lesz..Folyton hallom ahogy egymásnak mesélik, hogy idementem odamentem haverokkal, jót buliztam...engem sehova sem hívnak :( még csak mászkálgatni se Fórumba városba ilyesmi..Középsuliban ez változhat ugye?

Köszönöm szépen az értelmes válaszokat!:( :/

2014. jan. 21. 13:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Persze, hogy változhat. :D Lehet, hogy csak ebből a közösségből lógsz ki, vagy csak egy "jóakaród" a hátad mögött megutáltatott mindenkivel stb.. Bármi lehet. :D Olyan is megtörténhet, hogy valaki az ált.suliban a középpontban volt, és középsuliban meg ki lesz közösítve. Én most vagyok 9-es. :D A középsuli arról szól, hogy 1-2-hónapig, jajj, de szeretjük egymást, majd akaratlanul is kialakulnak a klikkek, tehát tenned kell arról, hogy része legyél az egyiknek és évezni fogod a középsulit, még ha, lesz egy-két rosszakaród is, már pedig lesz! ;) Mindig lesz egy-két olyan, akinek nem tetszik valami, nem lesz mindenki puszipajtás, erre készülj fel! Ha az osztályból nem is sikerül barátkozni, ott az egész évfolyam, de még a felsőbb évesek is! :)ÉN csak azt mondom, hogy sok sikert majd, ha bármi kérdésed van, írj nyugodtan, szívesen válaszolok! ;)
2014. jan. 21. 14:58
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a biztató választ!!!!:)

Köszi a segítséget akkor majd valamikor írok neked privátba szerintem. :)

2014. jan. 21. 15:16
 3/4 anonim válasza:
Sajnos igen.. Óriásit fordult velem a világ ezalatt a két év alatt mióta gimibe járok. és a rossz irányba :(( Komolyan hiányzik az általános iskola. Középsuliban tényleg minden a hétvégi ivászatokról szól. A másik lejáratásáról nem is beszélve. ezek a dolgok mindennaposak. mindenki átesik rajta hogy megalázzák, csak van aki nem jól kezeli és beleőrül. Senkiben nem lehet bízni.
2014. jan. 21. 19:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom hogy ez történt veled!!!:(
2014. jan. 21. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!