Miért ennyire "sznobok", "pénzigényesek" a mai fiatalok?
Figyelt kérdés
Csak a Konzerv táska, a dc cipő, a baromi okos (70 ezer Ft értékű [min.!]) telefon, tablet, laptop, stb. Miért van ez? Miért ilyen igényes a mai fiatalság????
Nem a fiatalok hibája, hogy egy konzumtársadalomba születtek, ahol a csapból is az folyik, hogy csak attól leszel boldog/menő/elégedett/ ha ezeket mind birtoklod. Az igényeket a média, a reklámok manipulálják. Egy kisgyereknek saját magától nem jutna eszébe, hogy játékkonzolt akar, míg nem lát a tévében egy reklámot, ami azt sugallja, micsoda csuda jó az a játék. Ha agyba-főbe könyveket reklámoznának mindenhol, akkor azt vinnék, mint a cukrot.
2014. jan. 16. 17:38
2/9 anonim válasza:
Utálom a dc-t meg a többit, és az okos telefonokat is...
18F
2014. jan. 16. 17:45
3/9 anonim válasza:
Bár csak ennyi lenne a gond, sajnos a pénzigényesség és jó megítélést elősegítő cuccok miatt, ismerkedni sem lehet normális szép csajokkal, mert ugye minden 3. nagy tanult, persze hogy alájuk van téve minden, és itt a probléma hogy ugyanezt várják el az udvarlótól is. Ha meg nincsen jó cucc, akkor nuku ismerkedés.
Amiket felsoroltál azokat átlag ember is elérheti, itt már autókról, meg bankkártyáról kell szót ejteni :/
21/F
2014. jan. 16. 17:58
4/9 anonim válasza:
10 évesen menő voltam egy doboz gyufával. A mai 10 évesek okostelefonnal menőznek.
25/f
2014. jan. 16. 18:27
5/9 anonim válasza:
Én nekem hányingerem van az ilyen emberektől akik attól érzik nagynak magukat ,hogy milyen cuccuk van.
19/F
2014. jan. 16. 21:47
6/9 A kérdező kommentje:
Ahogy látom itt jártak a hisztis 15 éves kamaszok és lepontozták az összes választ, amire én zöldet adtam. :D Biztos magukra ismertek... :P
2014. márc. 1. 16:16
7/9 anonim válasza:
Szerintem az okos telefon elég hasznos manapság (de persze azért egy olcsóbb árkategóriájú). Cipőből annyit veszek, amennyit hordok is(egy évszakban legyen azért 2-3 variáció az aktuális időjáráshoz), és tök mindegy a márka, valamennyire tetsszen, de ami fontosabb, legyen tartós. Persze én most nem az átlag fiatalságot képviselem, a legtöbben tényleg nagyon márka orientáltak, és így akarnak menők lenni, de csak azért, mert sajnos mindenhonnan azt kapják vissza, h tényleg ettől lesz valaki menő.
2014. márc. 19. 15:49
8/9 anonim válasza:
Ja és most akarok egy új telefont, amin végre lesz wifi, h tudjak internetezni, de magamnak fogom megkeresni rá a pénzt a nyáron. 17/l (előző is én voltam)
2014. márc. 19. 15:51
9/9 A kérdező kommentje:
Eddig én minden válaszra zöldet nyomtam.
7-8: Különösen példaértékű, hogy saját magadnak keresed meg a telefonárát, mert a mai fiatalok többsége otthon a földhöz verik a seggüket és hisztiznek, hogy nincs legalább egy Iphone-juk se. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!