Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hogyan barátkozzak évfolyamtár...

Hogyan barátkozzak évfolyamtársaimmal, iskolatársaimmal?

Figyelt kérdés

Gimibe járok, most vagyok 9.-es. Az osztályom nem a legjobb, vagy egy lány klikk (7-8 lány), aki nem kedvel. Nagyon nem foglalkozok velük, mert így nem árthatnak nekem, bár ez sem mindig működik, de az már más kérdés. :) Szeretném jobban megismerni az évfolyamtársaimat, iskolatársaimat, nagyon szeretnék barátkozni. :) Nem tudom, hogyan csináljam. :) Sport felejtős, nagyon béna vagyok. Más külön órák nagyon nincsenek. Van egy-két ismerősöm az évfolyamon, de szeretnék jó pár embert megismerni. Szeretnék mindenképpen a suliban, mert szeretném, hogy lássa az a lány klikk, hogy engem igen is kedvelnek mások, és hogy jól megvagyok nélkülük. :)Hogyan csináljam?

15/l

2014. jan. 8. 16:36
 1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy említetted azt, hogy a sport kizárva, de szerintem az egy jó kezdet. Az egészségi állapotodon is javít, könnyít a stressz levezetésében és még élvezni is fogod. Minden a gyakorlás kérdése, a veleszületett "tehetség" már más kérdés manapság... :)
2014. jan. 17. 09:55
 2/2 anonim válasza:
Szerintem a szakkörök, sulis programok és táborok is jó ismerkedési lehetőségek. Illetve szünetben vagy az ebédlőben odamehetsz osztály- vagy évfolyamtársaidhoz. Biztos akad majd valami jó téma a beszélgetéshez.
2014. jan. 25. 18:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!