Lehet smárolni, ölelkezni a gimiben, ahova jártok? folyosón, stb
Figyelt kérdés
2014. jan. 6. 02:19
1/13 anonim válasza:
Kit érdekel, hogy lehet e mikor épp smárolok? xD
3/13 anonim válasza:
Nem tudom, hogy lehet-e, de nem szólnak :)
4/13 anonim válasza:
Itt most komolyan senki sem tud magyarul?
Nem az volt a kérdés, hogy szabad-e, hanem, hogy LEHET-e!
Azaz: lehetséges-e, meg tudjátok-e oldani...?
6/13 anonim válasza:
elvileg nem lehet de van ahol ezt be is tartják (mármint ha meglátnak a tanárok akkor meg is mondhatják... )
7/13 anonim válasza:
Nálunk lehet.A teremben is meg a folyosón is a szerelmes párok úgy marják egymást mint ló a tököt.:O
A tanárokat kicsit sem érdekli.
8/13 anonim válasza:
Kifejezetten nem tiltották nálunk, de akit rajtakaptak, annak egy hónapig nyomatták a szentbeszédet meg azt, hogy milyen erkölcstelen. Jó, mondjuk nálunk nem is annyira nyalták-falták egymást az emberek, nem vmi nagyon legalja középiskolába jártam szerencsére.
Azt tudom, hogy unokatestvérem vallási iskolába járt, na ott nagyon nagy botrány volt, amikor egy lány megcsókolta a barátját, asszem igazgatóhoz is felküldték emiatt.
9/13 anonim válasza:
Negyedik válaszoló, te pedig érdemi választ nem tudtál adni (hogy "meg tudod-e oldani"), szóval ne oktass ki senkit, ha egy balf..sz vagy.;)
10/13 anonim válasza:
Egyes tanárokat irritál(ők konzervatívak),de nekem ilyenből még bajom nem volt,nem volt onnan pasim,ahol járok suliba.:DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!