Katsumiko kérdése:
Valaki segítsen tegnap mentem a folyosón és úgy éreztem mintha valami/valaki megharapott volna! Mit tegyek?!
Figyelt kérdés
2013. dec. 30. 20:33
2/19 Tetraedrit válasza:
:D vicces szituáció de nem kell aggódni. izom összerándulás esetleg a neuronok téves működésére tippelek. kb mint a kóboráram ;)
nem betegség, és nem is állat volt ha nincs semmi nyom.
3/19 A kérdező kommentje:
Értelmeset szeretnék
2013. dec. 30. 20:48
4/19 anonim válasza:
Vámpír volt, vámpír leszel. Dobáljad ki a kukába a keresztet (anyád aranymedálját is).
6/19 anonim válasza:
Ha nincs nyoma a harapásnak, akk valószínűleg csak bemeséled magadnak
7/19 anonim válasza:
Itt értelmes választ nem fogsz kapni, ne is reménykedj.
8/19 A kérdező kommentje:
Már észre vettem.
2013. dec. 30. 22:47
9/19 anonim válasza:
Nos, az értelmes válaszhoz értelmes kérdésre lenne szükség.
Kedves kérdező, egy kicsit részletesebben, ha kérhetlek.
Hol haraptak meg?
Van fizikai nyoma a harapásnak?
Mennyi ideig tartott a harapás?
Volt valaki más is a folyosón, aki megharaphatott?
Milyen harapás volt? Mert ha ez átélt érzést egy harapáshoz hasonlítod, akkor valószínűleg átéltél már harapást. Az átélt harapáskor mi/ki harapott meg?
10/19 A kérdező kommentje:
Nyakon.
Van nyoma olyan 3masodpercig tartott nem volt ott senki es ez volt az elso harapas.
2013. dec. 30. 23:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!