Valaki segítsen tegnap mentem a folyosón és úgy éreztem mintha valami/valaki megharapott volna! Mit tegyek?!
Nyakon.
Van nyoma olyan 3masodpercig tartott nem volt ott senki es ez volt az elso harapas
Utolsó. A test formájának és méretének megváltozása kicsit extrémnek hangzik. Hogy érted? Spontán, alapjáraton előfordulhat?
Kedves kérdező. Azt megkérdezhetem, hogy férfi vagy-e, vagy nő? Mert ha netán nő, akkor én inkább vámpirikus behatásokra gyanakodnék. Kivéve, ha férfi vagy. Ekkor viszont a szivárvány színeiben pompázó vámpírfajzatok támadhatnak meg. De mivel azokat észre vetted volna, nem lehettek.
Komolyra fordítva a szót. Éreztél lábzsibbadást az elmúlt 3 hétben?
A közérzeted milyen, rosszabb, mint a harapás előtt?
Nem zavar jobban a fény, mint előtte?
Nem alakult ki egyfajta undor, vagy allergiás reakció a fokhagymát tartalmazó ételekkel szemben?
Voltál mostanában templomban? Nem érezted kellemetlenül magad?
Nem kezded egyre jobban kívánni a sok vasat tartalmazó, mindenekelőtt vörös gyümölcsök levét? pl. gránátalma?
Ha a fenti kérdések nagy részére NEM-mel válaszolsz, akkor nincs probléma, valószínűleg elfelejted az egészet. Ellenkező esetben jobb ha gyorsan megnézed magad a tükörben, és ha látszol, akkor megismételni a nézegetést naponta. Amikor kóros láthatatlanságot kezdessz tapasztalni, ajánlom, hogy keress fel egy hozzáértő szakembert, mert én nem tudok segíteni.
Üdv: B ügynök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!