Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért ad némelyik tanár egy...

Miért ad némelyik tanár egy rakás feleslegesnek látszó házi feladatot a szünetre?

Figyelt kérdés

2014. jan. 3. 15:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
48%
Hogy legyen mivel elfoglalnod magad, és hogy ki ne essél a tanulásból.
2014. jan. 3. 22:37
 12/13 anonim válasza:
60%

"nem tudod mikor lesz szükséged rá"

Akkor aki most elmondja nekem, hogy mikor lesz szükségem a logaritmusra, vagy trigonometriára, ha például irodai munkás vagy más olyan beosztásom lesz, ami nem igényel sok matekot, az kap egy rekesz sört.

Persze érettségi után... mert nem hiszem, hogyha el akarok helyezkedni tolmácsként vagy valami, akkor tudnom kéne megoldani a logaritmikus egyenletrendszereket, vagy tudnom kéne hogy sinus3102° az mennyi.... :/

2014. jan. 4. 18:58
 13/13 anonim válasza:
60%
Utolsó vagyok. összeszámoltam a matekházimat... a szünetre adott 87 feladatot... és akkor még holnapra kell egy három oldalas média beadandó+arra készülni mert írunk, németből 3 A4es oldal szóanyag, biosz témazáróra kell tanulni és még van mellette 3 órám... WTF?
2014. jan. 5. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!