Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Házifeladat kérdések » A tanár kész leckére adhat...

A tanár kész leckére adhat egyest?

Figyelt kérdés
Most történt, hogy kb 4 gyereknek nem és az összes többi gyereknek egyest adott akinek bármi hibája volt és a négy gyerek közül is volt aki hülyeségeket írt be. Ő nem kapott egyest. Ilyenkor mi a teendő?

2013. nov. 22. 14:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Azt igazából a tanár ítéli meg, hogy kinek és mire ad bármilyen érdemjegyet. Ha valami kivetnivalód van, először beszéld meg a tanárral. Ha nem tudtok dűlőre jutni, akkor érdemes az igazgatónak szólni a történtekről. Ő intézkedni fog.

Ha a tanár egyébként sem szimpatikus, akkor kérhetitek a leváltását. Elképzelhető, hogy csak a jövő évre fogják lecserélni, de legalább a továbbiakban nem lesz vele gond.

2013. nov. 22. 15:01
 2/4 A kérdező kommentje:
igazából a helytelen osztályzással van gond, hiszen ha 20 gyereknek ad egyest akkor annak a 4nek mért nem?!
2013. nov. 22. 15:11
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Ez megint csak egy olyan dolog, amit tőle kellene megkérdezned; biztos ők szimpatikusabbak vagy "sorsoláson" vettetek részt, ahol azok nevét húzta ki, akiknek nem adott egyest. Ötletem sincs, hogy miért csinálhatta, arra pedig pláne nem, hogy ennek mi haszna van.

De a legjobb megoldás, hogy mindig megírod a leckét, ha nem érted, kiírod ide, biztos lesznek olyanok (köztük én is), akik szívesen segítenek elmagyarázni mit, miért, és hogyan kell elvégezni.

2013. nov. 22. 15:51
 4/4 Gőz Ákos válasza:
adhat én is szoktam
2014. nov. 17. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!