Nagyon depressziós vagyok, bántanak, hogy kezeljem?
Figyelt kérdés
Az iskolában bántanak , ezt már a tanárok is észrevették , a buszon az egyik osztálytársam bánt , és elérte h a fél busz rajtam röhögjön . Nem értem , az osztálycsoportban rólam írnak eléggé negatív dolgokat , pedig amúgy tök jó tanuló vagyok , 17 éves , és ilyen hold sötét gyerekek bántanak . Nem is értem ,amúgy is egy depresszióra hajlamos személy vagyok , olyanokat mondanak h lőjem fejbe magamat meg ilyenek. De a hitem miatt , nem bírnék öngyilkos lenni , de lehet h egyszer le fogom győzni ezt a korlátot , mert nagyon bántanak .Nem értem , hol van az emberség a velem egykorú fiatalokban?2013. dec. 22. 09:18
2/4 anonim válasza:
17 éves vagy, nemsoká érettségi és utána nem kell őket elviselned. Addig meg kitartás. Ne is vegyél róluk tudomást, az sokkal jobban idegesíti őket ha nem foglalkozol velük...
3/4 anonim válasza:
Tényleg ki kell húznod érettségiig aztán elfelejtheted az egészet. Vagy esetleg iskolát is válthatsz, de másik osztályba se lenne könnyű beilleszkedni.. Az a baj hogy ezzel nehéz mit kezdeni mert akármit csinálsz úgyis bántani fognak, max ha összebarátkoznál olyan emberekkel akiknek adnak a véleményére az segíthet de ez se egyszerű. Én is ezen mentem keresztül szóval tudom milyen rossz ez..
4/4 anonim válasza:
Szia! Én ugyan ebben a cipőben jártam csak én 7 évesen. Uj lány voltam a suliban, nagyon sokat bántottak. Szemüveges voltam es mindig leverték, direkt fejberugtak focilabdával, ugy nekilöktek a radiátornak hogy egy hétig csikos volt a hátam. A tanárok is utáltak mert nagy szám volt, és akár verekedtem is sokat. Megvédtem magam. Volt hogy egy fiu csak poenbol levágta a hajam. A tanár épphogy nem gratulált neki. :( Végül az egész suli kiutált. Anyáék 4 év szenvedés utnán belátták hogy ez igy nem jó. Most 16 éves létemre beláttam hogy abba a 4 évbe lelki sebet okoztak amik azota is üldöznek. Ne hagyd magad! Harcolj! Tudom hogy nem könnyű de nem hagyhatod hogy lelkileg tönkretegyenek mert ehhet nincs joguk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!