Miért utálhatnak az osztálytársaim?
Nem vagyok feltűnő, kifejezetten csendesebb vagyok, átlagos, van pár barátnőm az osztályban, velük szoktam lógni. Viszonylag jó tanuló vagyok, töriből meg irodalomból állok 2-esre. Nem kivételeznek velem a tanárok, eddig egyszer volt, hogy a matektanár adott egy 5-öst órai munkára, mert sokat jelentkezek meg én csináltam meg egy csomó házit a táblánál. Viszont vannak az osztályban ilyen menőbb lányok és valamiért mindig kibeszélnek a hátam mögött, már a többieket is teljesen ellenem fordították, amikor mondják a nevem, már puffognak, meg fújoznak, egyszerűen ciki velem mutatkozni. És a legjobb, hogy nem tudom, mi bajuk van velem. Nem szoktam másokra megjegyzéseket tenni a háta mögött, egyszerűen csak próbálok beleolvadni a társaságba, de minél inkább arra törekszem, hogy ne vegyenek észre, annál inkább cseszegetnek, és mindenbe beleszólnak. Múltkor beszéltem pár szót egy fiúval, akivel amúgy is jóba vagyok és az egyik hülye liba már elterjesztette, hogy mi titokban együtt vagyunk. Mi bajuk lehet?
15L
Nem biztos, hogy ciki veled mutatkozni, lehet, csak irigyek rád. Talán az bosszantja őket, hogy nem veszed őket figyelembe.
De nagyon primitívek lehetnek, ne is foglalkozz velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!