Mit tegyek ha ilyenek velem az osztálytársaim?
Figyelt kérdés
Most mentem szakközépiskolába ahova csak fiúk járnak(műszaki jellegű azért) és folyton csúfolnak mert nem vagyok erős, elég sovány vagyok mindig azt mondják hogy puding gyerek megy ilyesmi és hogy nem vagyok szakközépbe hanem gimnáziumba való mert okosabb is vagyok náluk. Ennek ellenére máskor tök rendesek velem.Azert is piszkálnak mert en vagyok az egyetlen szőke hajú kék szemű az osztályban.Szerintetek mit tegyek?
15/f
2013. dec. 7. 15:59
1/1 anonim válasza:
Hát, hogy is mondjam. Alázd meg őket a tudásoddal, pipáld le őket.
Fiúk. Azt hiszed, a "leszarom, majd csak abba hagyják" beválik? Lófaszt. Ne hagyd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!