MIt tegyek, ha az osztálytársaim a származásom miatt kinevetnek, megaláznak?
Figyelt kérdés
Nem ártottam nekik semmi. 14l2013. dec. 17. 15:05
2/10 A kérdező kommentje:
Szerintem ez teljesen lényegtelen
2013. dec. 17. 15:18
3/10 anonim válasza:
a ti korotokban nincs olyan akit ne csúfolnának valami miatt. én is áldozat voltam általánosban ilyen szempontból(lekövéreztek állandóan, pedig ennyi idősen mint te 50 kiló voltam és 155 cm magas, csúfoltak mert 10 évesen már elkezdett nőni a mellem stb). idővel ki fognak nőni belőle.
4/10 anonim válasza:
Csak addig fogják csinálni, amíg azt látják, hogy ez téged bármi módon is, de bánt.
Ha már látják, hogy ezzel nem tudnak rád semmilyen módon sem hatni, azután abbahagyják, keresnek maguknak más szórakozást.
Ne vedd fel, lehetőleg ne ragálj rá, tégy úgy, mint aki észre sem veszi!
Igyekezz magad mellé, köré új barátokat szerezni, ha látják, hogy másokkal jó barátságban vagy, akkor majd ők is másként fognak hozzád viszonyulni.
5/10 A kérdező kommentje:
Semmi jelét nem mutatom h bánt. Észre sem veszem. És van baráti társoságom, ezek ellenére is bántanak
2013. dec. 17. 15:32
6/10 anonim válasza:
Jobb dolguk nincs,mint a saját önbizalmukat fenntartani.
7/10 anonim válasza:
Gondolj mindig arra, hogy aki kinevet az egy neveletlen paraszt.Az a nevetséges amit az csinál.Ennyi.
8/10 anonim válasza:
Ha román vagy: Ne érdekeljen!
Ha zsidó vagy: Ne érdekeljen!
Ha akárhonnan máshonnan származol: Ne érdekeljen!
Ha cigány vagy: Megértem hogy kinevet, megaláz! Én is megalázom őket!
10/10 GJLarsFan válasza:
Még akkor se foglalkozz, ha roma származású vagy, ugyanis a származásod NEM a te hibád (és ne hallgass a 8-ra)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!