Új kérdés? Mi a véleményetek?
Már kiírtam egy kérdést,de ott nagyon hosszan fogalmaztam,és gondoltam,hogy megfogalmazom itt sokkal rövidebben.
A régi kérdés itt van,ha valaki elolvasná: http://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak_..
Tehát az előbbi kérdésemben is arra kerestem a választ,hogy miért bámul 4 osztálytársam.Mind lányok vagyunk.16 évesek.És viszonylag gyakran bámulnak.Van,hogy egyikőjük szól a másiknak is,akkor az is elkezd nézni.Vagy van,hogy nevetnek,vagy suttognak valamit.
Egyébként normálisan nézek ki,valamikor egyszerűbb vagyok,valamikor kicsit elegánsabb.(De azért egy bizonyos határon belül)
Azt még leírom,hogy az egyik lány már tavaly év elején is nézett engem párszor,volt hogy én is néha őt.Tulajdonképpen azért is néztem,mert nézett,de valamennyire szimpatikus is volt,és azért is.De akkor csak egyedül csinálta ezt,és nem röhögött,meg suttogott a barátnőivel.
Nem vagy egyedül.Velem is ezt csinálják a suliba egy páran.Általánosba is buszon is volt már ilyen többször.
Velük van a baj egyszerűen csak kinéztek maguknak,mert buták.Tegyél úgy mintha nem vennéd észre fordulj el.Ha látják hogy idegesít mégjobban csinálják.
Ha látják hogy le*arod akkor abbahagyják biztos.
16/L
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!