Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Tavaly sulit váltottam, és igaz, h az akkor volt, de azóta is folyton cikiznek az osztálytársaim ( van kivétel )...
Aztán a múltkor tesi óra után az egyik lány, akit a legjobban útáltam odajött hozzám, és ( sírva ) bocsánatot kért, amiért mindig szekált. Én mondtam, hoy megbocsájtok, de két hét múlva újra kezdte... Szerintetek most mit csináljak?
2013. dec. 15. 13:55
1/5 anonim válasza:
Szerintem harmadszor ne válts osztályt! :) Hány éves vagy? Milyen a stílusod? Esetleg nem tudod, mi lehet az ok? Egy kicsit jobban írd le a körülményeket, mert így sajnos nem tudok segíteni.
2/5 pityubá' válasza:
Először is, vegyél annak a lánynak egy csokiszsemlét, amit felajánlasz neki, ha nem cikiz. Ez természetesen egy csapda, mivel az ilyen lányok ingyenélők és érzéketlenek. Itt elmegy a zsömléddel és röhög a markába, hogy milyen szerencsétlen vagy, majd megeszi a zsemlét. Ekkor észreveszi a csapdád, mivel a zsemlét te sütöd, viszont a közepébe valami gamatságot beleteszel. Lehet ez véres macskahányás vagy kutyaürülék
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi!
2. válaszoló, biztos, h az jó lenne?? (:D)
Mert serintem nem fogok kutyaszart rakni egy zsömlébe...
2013. dec. 16. 16:36
4/5 pityubá' válasza:
Bízz bennem, ez egy régi, ősmagyar módszer.
5/5 A kérdező kommentje:
12/L vagyok amúgy
2013. dec. 21. 13:02
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!