Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyenek az emberek Egerben?

Milyenek az emberek Egerben?

Figyelt kérdés
Sokan írtatok egy másik kérdésre negatívumokat válaszként... mégis engem főként az iskolákban érdekelne. Szóval nem a tanítás minőségére lennék kíváncsi, hanem mondjuk azokra, akik az Eszterházy Főiskolára járnak, avagy ott tanítanak. Érdekelne továbbá a hit kérdése is, mert úgy gondolom, ez azért jelentősen befolyásolhatja a másik emberhez való viszonyulást, a kapcsolatokat.

2013. dec. 11. 20:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Na,én most iskolákról nem tudok írni,de én ezt tapasztaltam 2 nap alatt az egri és a környéki emberekről:kedvesek,aranyosak,előzékenyek,megértőek és segítőkészek,kulturáltak.Úgyhogy nagyon jó emberek.Bár ők sem tökéletesek,mert ilyen nem is létezik..
2013. dec. 11. 20:18
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :) Azért érdeklődöm, mert beleszerettem a városba és szeretnék ott továbbtanulni.
2013. dec. 11. 20:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Ez abszolút jó ötlet!:D
2013. dec. 11. 20:57
 4/8 anonim válasza:
100%
ezt szerintem is jó ötlet én egri vagyok és csak ajánlani tudom és támogatni az ötleted, az ott eltöltött idő volt a legszebb korszaka az életemnek!
2013. dec. 12. 07:16
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én több évet is éltem/tanultam (a fősulin is) Egerben, semmi kirívóról nem tudok neked beszámolni, az emberek kedvesek, segítőkészek, kulturáltak, mint a nagy többség.

A fősuli is jó volt (btk-n voltam), nincs rossz élményen se a diáktársaimról, se a tanárokról.

Viszont a hit kérdését nem igazán értem,mire gondolsz ezalatt?

2013. dec. 12. 10:06
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) A hit azért foglalkoztat, mert ismerek olyan sulikat, ahol kb. kitaszítják azt, aki vallásos, ilyen volt az általános sulim. Ahova mpedig most járok, az vallásos. A kérdés lényege, hogy az ottani társaságokban ugye ez nem így megy? Persze, elég gyerekes gondolkodásra vallana.. de a többségében meg lehet mondani, hogy Vallásosak, vagy nem? Igazából ez nem beflyásolja a döntésemet, csak kíváncsiságból kérdezem.
2013. dec. 12. 14:20
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen szempontból azt mondanám, hogy Eger inkább vallásos mint nem :) Lévén hogy itt található egy hittudományi főiskola és érseki papnevelő intézet ill. az Angolkisasszonyok Intézete (Sancta Maria Gimnázium), ahol ha jól tudom, szintén jelen van a vallás.

Röviden, a városban biztos nem fognak kiközösíteni a vallásosságod miatt :)

2013. dec. 12. 14:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Utólag köszönöm az utolsó választ is. :) Azóta voltam Egerben nyílt napon és alkalmasságin is, és mind az emberek, mind a suli nagyon bejött. Remélem, hogy felesznek és nem fogok kiábrándulni.. :)
2014. jún. 7. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!