Kiközösíthetnek azért, mert elég unottnak, szürkének, csendesnek és komornak tűnök az életben, az emberek között?
Nem szabad erőlködni. Ha szeretnél társaságot, barátokat (és a szavaidból úgy veszem ki, szeretnél) a csendes jellemed ellenére, akkor is igenis meg kell próbálni kezdeményezni, de add önmagad akkor is. Ha azt érzékelik, hogy megjátszod magad azért, hogy elfogadjanak, nem fognak megkedvelni, sőt!
Viszont amennyiben nem vagy boldog így a bőrödben, el lehet dönteni, hogy változni szeretnél! (Szigorúan csak akkor, ha Te szeretnél, nem pedig akkor, ha mások kedvéért tennéd, mert nem fogod magad otthon érezni a saját testedben, úgy fogod érezni mindig, hogy csak megjátszod magad, rengeteg energiát fogsz veszíteni, és ezt főleg otthon fogod érzékelni, amikor hazaérsz, és gyakorlatilag összerogynál rögtön, hiszen egy más személyiséget cipeltél egész nap a válladon!) Ebben az esetben kérhetsz segítséget akár egy ismerőstől/szülőtől/pszichológustól, megfogalmazva, mik azok a helyzetek, amikben nem érzed jól magad a testedben, és miért. Ezeket tudatosítva tudsz elindulni a változás útján (és attól nem leszel gyengébb, ha ehhez segítséget kérsz), és a kisugárzásodon érezhető változás már eleve egy fontos lépés afelé, hogy mások is nyissanak feléd! Egy pozitív kisugárzású ember önmagában már meg is szépül, vonzóbbnak tűnik a másik fél számára (bármiféle kapcsolat létesítésére).
Előző vagyok, még valami: valóban lehet, máshol is megpróbálhatnál barátokat keresni. Jellemedből adódóan úgy gondolom, szeretsz pl. olvasni, arra tökéletes közösségi felület a moly.hu, ahol akár olyan emberekkel is felveheted a kapcsolatot, akikkel később találkozhatsz a való életben is. :-)
U.i.: én nem tartom magam ilyen jellemnek, és imádok olvasni, nehogy azt gondoljátok, hogy, aki olvas, azt én unottnak és szürkének titulálom!!! sőt, minimum belülről sokkal színesebbnek tartom az olvasó embereket, és ezt lehetne a kérdező esetében is megragadni!
bizony, röviden ennyi a lényeg:
a kisugárzás !!!! abból rögtön lekap a környezet MINDENT!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!