Mit tegyek, hogy ne tunjek csendesnek?
Figyelt kérdés
Regebben eleg visszahuzodo, csendes lany voltam. Tavaly a golyatabor elott rajottem, hogy ez igy nem mehet tovabb es sikerult valtoznom nagyon sokat! Mindenkivel beszelgettem, felszabadultam, rengeteg baratom lett es azota eleg nepszeru is lettem a kozepsuliban. De ha valaki meglat mindig az az elso benyomasa rolam, hogy csendes vagyok. Persze aztan, ha megismer rajon, hogy nem. De mit tegyek, hogy ne igy legyen?2013. aug. 31. 22:33
1/4 anonim válasza:
Semmit, ez így jó.
Te ilyen vagy. Miért nem tudod így elfogadni magad? Én szívesen megismernélek. Akkor gondolom más is :)
2/4 A kérdező kommentje:
Visszaolvastam a kerdesem es azt azert leirom, hogy azt, hogy nepszeru vagyok nem bekepzeltsegbol irtam, csak, hogy tudjatok, hogy tenyleg valtoztam es mar nagyon baratkozos tipus vagyok.
Nemtudom miert, de engem zavar, hogy mindenkinek az az elso benyomasa rolam, hogy visszahuzodo csendes lany vagyok..
Amugy koszonom a valaszt, aranyos vagy:)
2013. aug. 31. 22:49
3/4 anonim válasza:
Minden lány ezt mondja :D (hogy aranyos vagyok)
Lehet benne valami... amúgy az jó? :DDD
4/4 anonim válasza:
Szerintem azért gondolják ezt rólad, mert alapból ilyen vagy. Az, hogy beszédes vagy, nálad csak egy felvett viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!