Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedhetnek hogy ne tunjek nyomulosnak?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyetemista lany vagyok es az egyik eloadason felfigyeltem egy helyes fiura. Az egyik haverjanak megtudtam a nevet ami alapjan ot is sikereult megkeresnem azon a bizonyos kozossegi oldalon.Arra gondoltam hogy elso lepeskent bejelolnem ismerosnek hiszen abbol meg nincs semmi. Csak nem furcsa hogy bejelolom mivel nem tudjuk egymas nevet.Egyebkent mosolyog es koszon ha lat. Nem akarok hulye helyzetbe kerulni. Koszonom az ertelmes valaszokat! :)2013. márc. 18. 16:15
1/2 anonim válasza:
Jaj ti csajok .
kis finom mosolyal összenézésel stb
J
Egy jell kell a pasinal és a többi az ö dolga.
2/2 anonim válasza:
Ha már idáig eljutottál akkor legyen annyi benned, hogy intelligensen megindoklod, hogy miért jelölöd ki, és őszintén irsz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!