Szerintetek megvédjem? Vagy csak magamat is bajba sodornám a fölösleges hősködéssel?
Nemrég mentem gimnáziumba. Az osztálytársakkal jóban vagyok, de úgy komolyabban csak 2 gyerekkel lógok.
Van az osztályunkba egy antiszociális gyerek akinek hihetetlen lassú felfogása van és nem mer vagy nem tud még beszélni sem. Hiába próbál meg akárki és akármilyen kedvesen beszélni vele, ő általában próbál, de nem sikerül megszólalnia. Nos, az a gond hogy minden héten az iskola "leghíresebb" osztálya jön utánunk tesire. Ráadásul szegény gyerek elég lassan öltözik szóval mindig szívatva van. Fizikailag nem bántalmazzák, de gyakorlatilag porig alázzák és halálra rémítik. Az említett osztályból amúgy van egy régi nagyon jó barátom, de ő neki sincs ott befolyása...na meg senki sem akarja hogy ez megszűnjön mert jó műsor. Szerencsétlen gyereken minden héten egy alkalommal 2 osztály röhög. A mienk, meg 3 évfolyammal felettünk lévők (ők szívatják). Viszont úgy néz ki mintha meg sem érezné lelkileg.
Én meg szeretném védeni, de nem tudom hogy nekem megérné-e. Ellenem sokkal többen lenének és mind nagyobb súlycsoportban, szóval ha bunyóra kerül a sor nem kérdés hogy vesztek-e. De a fizikai fájdalom nem érdekel. Inkább az hogy valószínűleg a saját osztályom is ellenem fordulna, sőt attól félek hogy még a barátaim is. Mondjuk talán azért megérné hogy megtudjam hogy valójában ki az igazi barátom. Szerintetek? Tönkre vágnám ezzel a középsulis éveimet? Hogy lépjek fel ellenük? Mit mondjak? Hogy viselkedjek ha esetleg kapok egy két pofont? Azt ne írjátok hogy menjek tanárhoz, mert az nem az én stílusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!